Відео

Кава з грибами - новий популярний фуд-тренд (відео)

Кава з грибами - новий популярний фуд-тренд (відео)

Все більше набирає популярності новий енергетичний напій серед бажаючих схуднути. Це кава з грибами.

Дієтологи радять в каву додавати гриби, як антиоксидант. Дослідження, опубліковане в журналі Food Chemistry, підтвердило, що деякі види грибів містять високу кількість глутатіону, який ефективно бореться з вільними радикалами.

Американська компанія Four Sigmatic уже поставила виробництво такого напою на конвеєр і виробляє спеціальні суміші мелених кава-бобів з грибним екстрактом, рекламуючи їх як енергетичний напій, що підвищує імунітет і регулює рівень цукру в крові.

Читайте також: Сивину зафарбує кава?

Грибна кава при цьому не являє собою нічого складного. Напій містить подрібнені в порошок гриби, попередньо висушені особливим чином, з додаванням невеликої кількості звичайної кави. Втім, при неправильних пропорціях цей напій  може стати вкрай небезпечний.

До складу напою входить май-таке (танцюючий гриб),  який здатний регулювати рівень цукру в крові, а також чага (березовий гриб), природним чином знижує кислотність в шлунку.

Важливо пам'ятати, що будь-які лікарські препарати, до яких варто відносити навіть рослини і природні речовини, мають свої побічні ефекти і особливості взаємодії.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали