Відео

П’ять найжахливіших відео за версією YouTube (відео)

П’ять найжахливіших відео за версією YouTube (відео)

Ця добірка створювалася для любителів полоскотати собі нерви. Нижче перелічені кадри, при перегляді яких одна лише думка «опинитися на місці оператора» сповнює жахом. Отже, п’ять найжахливіших відео за версією YouTube.

5. Тунелі покійних

Паризькі катакомби – це мережа тунелів під Парижем, які були побудовані в епоху Римської імперії тисячу років тому. Спочатку це була споруда під шахтою. Кладовище столиці було настільки переповненим, що померлих вирішили розмістити в цих шахтах. Мережа тунелів у цей час заповнена скелетами. У цих шахтах зараз проводять екскурсії, проте людям дозволяють пройти лише кілька миль, тому що після них починається справжнє пекло. Багато років тому АВС Family показав відеокліп, який був знятий у середині 90-х. Ролик відзняла людина, яка досліджувала катакомби самостійно. Коли чоловік дійшов приблизно до середини, то почав відчувати дискомфорт. На плівці чути, як його подих різко частішає. Проте він не зупинявся і йшов далі. Через кілька миль, пройшовши повз картини, він побачив щось дуже страшне. Тому оператор кидає камеру і біжить з тунелів. Ця відеозйомка була знайдена поліцейськими, доля чоловіка залишається невідомою.

4. Пеннхерстcька лікарня

Друга плівка може здатися не такою страшною, проте у неї є страшна передісторія. Лікарня «Пеннхерст Стейт Скуленд» була відкрита в 1908-му для душевнохворих. У 1968-му її показали в новинах із заголовком «Страждання маленьких дітей». Репортер показав дітей, які перебували в жахливих умовах. А в 1983-му стало відомо, що співробітники погано поводилися з дітьми. Лікарню закрили через чотири роки. Після того як медзаклад припинив існувати, це місце стало як магніт притягувати паранормальні явища. 4 травня 2008 року було знайдено запис двох підлітків-студентів, що демонстрував моторошний стан будівлі з пентаграмами на стінах і страхітливими написами. Цю плівку знайшли поряд з будівлею, а доля і місце знаходження цих хлопців невідомі. Може, звичайно, вони просто залишили свою камеру і покинули будівлю. Але яка нормальна людина покине техніку і просто так зникне?

3. Відторгнутий

Рікардо Лопес був американським працівником з боротьби зі шкідниками, який жив тільки однією думкою – що ісландська співачка Бьорк стане його дружиною. У 1993-му, дізнавшись, що його кохана зустрічається зі своїм колегою, він вирішив убити її. І відправив їй бомбу із сірчаною кислотою. Після того як Рікардо підкинув бомбу в поштове відділення, то пішов додому і скоїв самогубство. Причому весь процес зняв на камеру. Плівка стала останньою частиною його відеощоденника, що складався з 11 касет. В основному він розповідав про те, як його гнів щодо співачки посилювався. Опісля він показав, як відніс на пошту лист, повернувся додому, постриг і пофарбував волосся. Він сподівався, що в тому світі вони будуть разом... Незабаром сусіди стали скаржитися на трупний запах. Поліція знайшла тіло, відеозапис і перехопила бомбу.

2. Блакитна діра

Юрій Ліпський був інструктором з дайвінгу. 28 квітня 2000-го він досліджував Блакитну діру в Червоному морі. Вона розташована в Єгипті, в місті Дахаб, і знаменита тим, що там загинуло багато дайверів. Під час плавання на глибині 300 футів у нього почався азотний наркоз. Зазвичай це відбувається у водолазів, які занурюються більше ніж на 100 футів униз. Азотний наркоз здатний увести людину в стан, близький до алкогольного сп’яніння. Крім цього, може відбутися втрата почуттів й оніміння. Його швидко охопив стан депресії. В кінцевому підсумку він безпорадно вдарив по камінню кілька разів. На кадрах не видно, як він помирає, але видні останні секунди його життя – його ж очима.

1. Зниклі підлітки

4 жовтня 2005-го, Хорватія, двоє підлітків знімають самі себе на відео. Хлопець за кадром пояснює, що ця камера нова і вони просто її випробовують. Під час зйомки вони помітили постать у тіні й подумали, що це людина, яка справляє нужду. Підлітки не стали зациклюватися на незнайомцеві і зайнялися паркуром. Вони й не помітили, як той підійшов до них ближче. На його голові був мішок. Це розсмішило хлопців. Але їхній сміх почав стихати, коли вони зрозуміли, що це щось їх переслідує. В кінцевому підсумку воно накинулося на двох юнаків. Камеру знайшли поліцейські, а тинейджери з того часу вважаються зниклими безвісти.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему