Відео

Вийшов новий трейлер фільму «Месники: Війна нескінченності» (відео)

Вийшов новий трейлер фільму «Месники: Війна нескінченності» (відео)

У ніч на 5 лютого в Міннеаполісі пройшла фінальна гра Національної футбольної ліги, також відома як Супербоул. Щорічно ця головна спортивна подія країни стає місцем показу трейлерів прийдешніх фільмів. Цього разу серед анонсованих картин, під час перерви показали короткий тизер-трейлер нових «Месників».

Як вже раніше неодноразово зазначалося, кількість супергероїв в цій картині вражає. І новий відеоролик підтверджує це. Глядачі побачили всіх персонажів Marvel з картин, які виходили на екрани на протязі останніх десяти років.

Крім оригінальної команди Месників у фільмі значна роль буде відведена Чорній пантері, сольний фільм якого вийде на екрани 15 лютого 2018 року і стане останнім фільмом третьої фази перед виходом нової частини «Месників». Серед героїв будуть і Вартові Галактики, доктор Стівен Стрендж у виконанні Бенедикта Камбербетч, Пітер Паркер (Людина-павук), якого грає Том Холланд, і Людина-мураха Пола Радда. Хоча щодо участі Людини-мурахи у першій частині картини «Месники: Війна нескінченості», глядачі мають пені сумніви. Справа в тому, що наступна сольна стрічка про Скотта Ленга «Людина-мураха і Оса» вийде у прокат 5 липня, а з трейлеру зрозуміло, що проблеми героїв суто земні і зовсім не пересікаються з терором космічного завойовника Таноса.

«Месники: Війна нескінченості» вийде на екрани 3 травня 2018 року в форматі IMAX.

За день трейлер фільму набрав у YouTube 10 млн переглядів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему