Відео

Шанувальники «Крокодила Данді» побачать продовження історії (відео)

Шанувальники «Крокодила Данді» побачать продовження історії (відео)

Оригінальний «Крокодил Данді» вийшов на екрани у 1986 році й здобув чималу популярність, зібравши у світовому прокаті 328 млн доларів. Два сиквели, «Крокодил Данді–2» і «Крокодил Данді в Лос-Анджелесі» не зуміли наздогнати оригінальну картину.

Сюжет четвертого фільму розвивається так: Крокодил Данді зник! Він пропав у глибині джунглів, і єдиний, хто зможе його знайти, – це недолугий і дуже галасливий американський син Браян, про якого ніхто навіть не здогадувався. Тепер син легенди буде вимушений згадати своє австралійське коріння.

На відміну від батька, Браян виріс типовим міським хлопчиком, але це не зупинить його. Він візьме величезний ніж татуся і повернеться до Австралії, хоч абсолютно не готовий до того, що чекає його попереду…

Чи повернеться до ролі Крокодила Данді Пол Хоган, – поки що невідомо. Проте навряд чи сценаристам вдасться зняти хороший фільм без героя, який дав старт цій історії.

Варто зазначити, що картина може похвалитися насправді зірковим складом акторів. Головна роль сина Данді дісталася 41-річному Денні Мак-Брайду. Він відомий публіці завдяки таким картинам, як «Ананасовий експрес», «Загублений світ» і «Кінець світу-2013: Апокаліпсис по-голлівудськи».

Також у проекті взяли участь Кріс Хемсворт, Г’ю Джекман, Ліам Хемсворт, Рассел Кроу, Марго Роббі та Айла Фішер. Цікаво, що всі ці актори родом з Австралії. Єдиний американець у зірковому складі, звичайно ж, Денні Мак-Брайд.

Цей фільм стане частиною рекламної кампанії австралійської туристичної фірми Tourism Australia. Найімовірніше, вихід трейлера запланували для фінального матчу Національної футбольної ліги США (Супербоул), який відбудеться в ніч із 4 на 5 лютого.

Картина вийде на екрани у 2018 році.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему