Відео

Борис Апрель став колоритною американкою (відео)

Борис Апрель став колоритною американкою (відео)

У неділю, 28 січня, на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра нового, восьмого, сезону вокального проекту «Голос країни». Родзинкою програми стала новоспечена 26-річна зірка Зіанджа, яку публіка раніше добре знала під псевдонімом Борис Апрель. Учасниця прийшла на проект з піснею Smashed into you співачки Бейонсе.

Незвичайний вокал дівчини-трансгендера полонив усіх суддів. Відразу чотири суддівські крісла повернулись у бік сцени. Однак не все зіркове журі було щасливе, побачивши колишнього Бориса Апреля у новому образі.

Найбільше Зіанджа здивувала Тіну Кароль. Було помітно, що співачка не надто раділа перспективі роботи з трансгендером. Натомість Потапа така пропозиція неабияк зацікавила. Український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий побачив у колишньому Борисі майбутню зірку.

І якщо Олексій Потапенко залишився задоволений тим фактом, що Зіанджа потрапила у його команду, то аудиторія не надто зраділа новому образу Апреля. Багатьом глядачам стиль Бориса здався надуманим та перевантаженим зайвими деталями. Зокрема, дратувала не стільки типова американська манера поведінки знаменитості, скільки штучний акцент. За твердженнями самої Зіанджі, вона практично забула російську, тому що протягом декількох років жила в США та спілкувалася виключно англійською.

Яке майбутнє чекає на дівчину-трансгендера у шоу «Голос країни» – невідомо. Проте, за твердженнями самого артиста, у «Фабриці зірок» він почував себе не надто затишно, через те що натикався на стіну нерозуміння інших учасників.

Нагадаємо, артист народився 12 грудня 1990 року в містечку Чорноморське Автономної Республіки Крим. Хлопчика назвали Борис Максимович Круглов. У шоу «Фабрика зірок-2» брав участь під псевдонімом Борис Апрель. Тоді, аби виділитися з натовпу інших юних співаків, він вигадав собі незвичний епатажний образ, пофарбував темне волосся у білий колір та надягнув задом наперед улюблену сіру кофтинку.

12 грудня 2014 року, на свій 24-й день народження, Борис Апрель здійснив камінг-аут, заявивши про власну транссексуальність. Хлопець переїхав до Лос-Анджелеса (США), зробив собі операцію для зміни грудей на жіночі та попросив називати його Аня Ейпріл. Тоді ж артист зазначив, що завжди почувався дівчинкою і хотів робити все, що дозволяють собі нормальні дівчатка. Більше того, він заявив, що не шкодує про свій крок і мріє стати справжньою жінкою і мати дітей від коханого чоловіка.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему