Відео

Їжаків посадили на дієту (відео)

Їжаків посадили на дієту (відео)

В ізраїльському містечку Рамат-Ган зоозахисники піймали 10 їжаків із зайвою вагою і посадили їх на сувору дієту. Про це повідомляє Reuters.

Знайшли звірків захисники тварин на вулицях містечка і передали до притулку. Співробітники притулку припускають, що їжаки, ймовірно, переїдають через їжу, яку мешканці міста залишають для домашніх тварин.

Їжаки банально об’їдались, адже вся ця їжа була для них легкодоступною, та й обмежувати себе в харчуванні вони, на жаль, не вміють.

Так, наприклад, один великий самець, спійманий на міській вулиці близько двох місяців тому, при першому зважуванні показав рекордний результат в 1,6 кг, що вдвічі більше ніж нормальна вага дорослого їжака.  

Тепер їжаку-товстуну за допомогою правильно розробленого харчування вдалося вже скинути близько 120 грамів.

Зараз усі звірята живуть на території зоопарку Рамат-Ган, але після схуднення повернуться до звичного способу життя, їх усіх випустять на свободу.  

Головне, щоб їжаки знову не приохотилися їсти більше ніж потрібно, але зоозахисники пообіцяли, що намагатимуться незабаром вирішити проблему з надміром їжі для тварин на вулицях.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему