Відео

П’яний байкер злетів на три метри після смертельного зіткнення (відео)

П’яний байкер злетів на три метри після смертельного зіткнення (відео)

П’ятдесятирічний Жозе Рібейру душ Сантуш завершив своє життя на бразильській трасі, проїхавши близько 10 кілометрів по зустрічній смузі на мотоциклі і лоб у лоб зіткнувшись із легковиком, повідомляє g1.globo.com.

ДТП сталося на шосе BR-020 в штаті Гояс. Незадовго до полудня байкер завітав у придорожній ресторан, де, за свідченням очевидців, замовив собі не тільки страви, а й спиртне. Пообідавши, він попрямував у керунку столиці країни, але вибрав для руху не ту сторону дороги.

Проти течії йому вдалося проїхати близько 10 кілометрів, спритно уникаючи зустрічних авто. Підвело його кілька машин, які йшли крило в крило: у байкера не залишилося простору для маневру, і він на швидкості 80 кілометрів на годину врізався в легковик, який рухався йому назустріч.

Удар був такої сили, що Сантуша відкинуло більше ніж на десять метрів убік, а від його мотоцикла залишились одні уламки. До моменту прибуття лікарів байкер був мертвий. Допомога знадобилася трьом пасажирам автомобіля, одного з яких госпіталізували у важкому стані.

Пізніше з’ясувалося, що свідки відчайдушного заїзду подзвонили в поліцію, але правоохоронці просто не встигли зупинити п’яного водія.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему