Відео

Відомий актор Михайло Державін помер на 81 році життя (відео)

Відомий актор Михайло Державін помер на 81 році життя (відео)

Михайло Державін, російський актор театру і кіно, народний артист Росії, помер сьогодні, 10 січня, у віці 81 року. Відомий радянський артист тривалий час хворів.

Михайло Державін був провідним актором московського Театру сатири, де працював з 1969 року. За весь час роботи в театрі він зіграв чималу кількість ролей. Кінодебютом Державіна є фільм Юрія Єгорова «Вони були першими», де актор зіграв гімназиста Женьку.

Довідково:

Михайло Державін народився 15 червня 1936 року в Москві в сім’ї одного з провідних акторів Театру імені Вахтангова Михайла Степановича Державіна. Закінчив Театральне училище ім. Щукіна. Працював у Московському театрі ім. Ленінського комсомолу і в Театрі на Малій Бронній, з 1968 року перейшов у Театр сатири.

Державін зіграв у десятках фільмів (близько 30) і озвучував мультфільми. Серед найвідоміших ролей Михайла Державіна – ролі у стрічках «Троє в човні, не рахуючи собаки» (1979), «Бабій» (1990), «Моя морячка» (1990), «Наречений з Маямі» (1994), «Імпотент» (1996) , «Старі шкапи» (2000).

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему