Відео

В горах Кавказу зняли гігантський НЛО (відео)

В горах Кавказу зняли гігантський НЛО (відео)

Користувачі виклали на YouTube відеоролик, що зафіксував дуже дивний об’єкт, який нагадує гігантську медузуповідомив DaylyХайп.

 Невідомий зробив цей відеозапис на горі Ельбрус, що підноситься над рівнем моря на 5642 м. Судячи з даних, записаний цей відеоролик у грудні минулого року.

Останніми роками нерідко в засобах масової інформації, а особливо часто – в Інтернеті, з’являються різні фотографії та відеоматеріали, на яких нібито зафіксовані об’єкти і явища, походження яких учені не завжди можуть пояснити. Поки ніхто не береться взяти на себе сміливість дати пояснення і цьому феномену, знятому невідомим оператором.

Уфологи припускають, що цей об’єкт цілком може бути космічним кораблем інопланетян. Під товстим і опуклим диском чітко видніються ніжки, які немовби тримають його. При уважному дослідженні відеозапису можна розгледіти і якусь чорну плямочку, що зависла над непізнаним об’єктом. Можна зробити припущення про те, що ця плямочка – це не що інше, як який-небудь вертоліт землян, екіпажу якого доручили спостерігати і провести ретельне вивчення «медузи» загадкового походження, пояснення якій поки так і не знайдено. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему