Відео

Відео з вибаченням американського блогера за 16 годин зібрало 13 млн переглядів (відео)

Відео з вибаченням американського блогера за 16 годин зібрало 13 млн переглядів (відео)

Американський блогер вибачився за те, що зняв на відео мерця. Першого січня він виклав ролик, в якому нібито знаходить труп під час зйомки у так званому японському «лісі самогубців».

Логан Пол – 22-річний американський відеоблогер, шоумен і актор, у якого на двох його YouTube-каналах близько 20 млн підписників. Пол знімає ролики про подорожі, реакції, челендж і, як це стало модно, кліпи на власні пісні.

Недавно Пол розмістив на одній зі своїх сторінок чергове відео, яке, утім, викликало обурення у армії його прихильників.

У грудні блогер подорожував Японією, про що розповідав на своєму каналі. У перших двох роликах він показав Токіо, а третя частина була присвячена «лісу мерців». Зйомки відбувалися в лісі Аокігахара, який розкинувся біля підніжжя гори Фудзі на японському острові Хонсю. Аокігахара є популярним місцем самогубств серед жителів Токіо й околиць і вважається другим (першість – у мосту Золоті Ворота в Сан-Франциско) за популярністю місцем у світі для зведення рахунків з життям. Щорічно в лісі знаходять від 70 до 100 тіл. Там навіть вивішують знаки, що закликають людей звертатися по медичну, психологічну допомогу, а не позбавляти себе життя.

Зокрема, при вході у лісі є табличка з написом: «Ваше життя – безцінний дар від ваших батьків. Подумайте про них і про вашу сім’ю. Ви не повинні страждати наодинці. Зателефонуйте нам 22-0110».

Разом з друзями блогер почав гуляти у лісі й у якийсь момент заявив: «Мені моторошно казати це, але, здається, там хтось висить».

Потім камера показала людську фігуру в синьому пальті й світлих джинсах. При монтажі обличчя розмили. Поки друзі нібито викликали поліцейських, Пол знімав «мерця». Він підійшов ближче, навів камеру на руки чоловіка, крупним планом показав його обличчя. При цьому на самому блогері була блазнівська шапка у вигляді голови жирафа. І хоча він з успіхом зображував шок, його супутники вдавали жах не так добре.

Стоячи навпроти чоловіка, Пол розмірковував про те, що суїцид – це не вихід і не варто робити таких вчинків. А відразу після цього, сміючись, почав кривлятися, лаятися і захоплено обговорювати з друзями, що ніколи раніше не бачив мерця.

Відео згодом набрало 6 млн переглядів.

Один з членів групи під час зйомки зізнався, що йому стало зле. Після чого Пол запитав: «Ти що, ніколи раніше не стояв поруч із мертвим?» Потім він засміявся.

Згодом деякі незадоволені користувачі Інтернету навіть вимагали, щоб увесь канал блогера був видалений з YouTube.

На цей момент відео видалено, а Пол публічно попросив вибачення за свою поведінку перед усіма підписниками й іншими шокованими людьми.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали