Відео

У 2018 році в Україні вперше виступить три крутих закордонних гастролери (відео)

У 2018 році в Україні вперше виступить три крутих закордонних гастролери (відео)

Першими побачимо британську групу Franz Ferdinand, яка виступить 13 червня на «Арт-заводі «Платформа» (квитки: 1090 – 1490 грн) – пише vesti-ukr.com.

 

Вони презентують альбом, який вийде у них у лютому 2018 року під назвою Always Ascending. Крім цього, почуємо їхні головні хіти, що з’явилися за 15 років існування – Take Me Out і No You Girls.

25 липня хедлайнером фестивалю UPark під Аркою Дружби народів (Київ) стануть британці Gorillaz (квитки: 1430 – 2380 грн.), яким у прийдешньому році виповнюється 20 років. Фанати почують наживо хіти, які принесли гурту популярність: Feel Good Inc., Clint Eastwood, Stylo, Rock The House, а також новий, п’ятий за рахунком, альбом Humanz – до цього вони не випускали альбом 7 років. Крім своїх пісень, «горили» знамениті тим, що в своїх шоу вони поєднують на сцені віртуальних персонажів і живих музикантів.

31 серпня на НСК «Олімпійський» дасть концерт американська рок-група Imagine Dragons. Квитки надійдуть у продаж уже 9 січня. До речі, цьогоріч їм виповнюється 10 років. За це десятиліття їхні кліпи на Youtube в сумі зібрали більше ніж 9 млрд переглядів. А найпопулярнішими стали пісні п’ятирічної давності Radioactive (800,6 млн переглядів) і Demons (майже 600 млн переглядів).

Але є всі шанси, що нові хіти 2017 року Thunder (414,6 млн) і Believer (373 млн) як мінімум наберуть стільки ж. Тим більше, що кожна із цих двох пісень була продана тиражем більше ніж 2 млн і вони зрівнялися вже з рекордом, який у 2016-му встановив Бруно Марс із піснею 24K Magic. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему