Відео

Тизер фільму «Лускунчик і чотири королівства» набрав 2,1 млн переглядів за 3 дні (відео)

Тизер фільму «Лускунчик і чотири королівства» набрав 2,1 млн переглядів за 3 дні (відео)

19 грудня оприлюднили офіційний тизер фільму «Лускунчик і чотири королівства». Ролик за три дні набрав у Youtube більше від двох мільйонів переглядів.

Відповідно до опублікованого синопсису, фільм розповість про молоду Клару, мандрівницю чотирьох королівств. Вона зустрінеться з величезною армією мишей, яку очолює підступний Мишачий Король.

Картина може похвалитися насправді зірковим складом акторів. Головну роль виконає сімнадцятирічна Маккензі Фой. Дівчинка вже має досвід акторської роботи і найбільш відома за роллю Ренесмі Каллен з фільму «Сутінки. Сага: Світанок – Частина 2». Фею Драже зіграє Кіра Найтлі, а образ Дроссельмеєра дістався Моргану Фріману.

Також варто зазначити, що епізодичну роль у картині отримав 28-річний український артист балету Сергій Полунін. До речі, чоловік уже не вперше знімається у закордонному кіно. У 2017-му вийшов фільм «Убивство в «Східному експресі» з його участю, а наступного року Сергій з’явиться у роботі режисера Френсіса Лоуренса «Червоний горобець», де головну роль виконує Дженніфер Лоуренс.

Фільм-фентезі «Лускунчик і чотири королівства» вийде на екрани у листопаді 2018 року.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали