Відео

Бабуся переплутала новорічні кульки зі стрінгами й прикрасила ними ялинку (відео)

Бабуся переплутала новорічні кульки зі стрінгами й прикрасила ними ялинку (відео)

Креативна новорічна ялинка від ірландської  бабусі зробила відомою її онуку в Мережі

74-ти річна ірландка переплутала упаковку для нижньої білизни з новорічними кульками й придбала їх для прикрашання ялинки.

Придбавши в магазині Dunnes кілька новорічних іграшок, вона  не відразу зрозуміла, що це насправді різнокольорові жіночі трусики-стринги, упаковані в круглі прозорі кулі.

Підступ помітила онука пенсіонерки - Алекс Бермінгем, яка і розповіла про те, що сталося на своїй сторінці в Twitter.

«Моя 74-річна бабуся купила ялинкові іграшки в магазині побутових товарів. Коли я придивилася до прикрас вже на ялинці, помітила, що всередині куль - блискучі стрінги. Всім «вульгарного Різдва», - написала дівчина під фотографіями.

Онука пояснила бабусі, що та купила нижню білизну в упаковці у вигляді прозорої  кулі, всередині якої знаходились трусики з люрексом, що остаточно заплутало жінку.

Користувачів мережі потішила наївність бабусі і вони зауважили, що кульки з блискучими трусами дійсно легко сплутати з новорічними іграшками.

Розповідь ірландки набула популярності в Мережі. Її історією поділилися більше 7,5 тис. користувачів. Деякі порадили Алекс сказати спасибі бабусі за те, що та зробила її відомою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали