В центрі уваги

Вибір друку на коробках для різних виробів

Вибір друку на коробках для різних виробів

Сучасні технології дають можливість перетворити звичайну картонну коробку на стильну та декоративну прикрасу для конкретного товару. Щоб підвищити поважність пакування виконується друк на матеріалі. Він наноситься відповідно до різних технологій, тому користувачі мають можливість прикрасити коробку будь-яким зображенням. Виконати якісний друк може компанія «Друкарня Україна», яка розташована у Дніпрі по вулиці Олександра Оцупа, 7А.

Переваги друку на коробках

Універсальний друк на коробках являє собою гарну можливість для багатьох компаній. Виходячи із зовнішнього вигляду пакування, людина вирішує, чи купляти їй цю річ. Саме тому важливою складовою виробництва є друк, який може запропонувати друкарня. Сучасні технології дозволяють нанести якісну картинку або логотип на будь-яку коробку.

До основних переваг такого типу послуги, яку надає типографія Дніпро, можна віднести наступне:

  • універсальність послуги – друк на коробці підходить для великої кількості різних товарів;

  • широкий вибір ефектів – поліграфія пропонує асортимент з різними ефектами для друку;

  • зносостійкість – при дотриманні технологій перенесення виріб буде мати високу стійкість до зносу;

  • доступність вартості – відносно невисока ціна на матеріал та собівартість готового пакування.

Послуги друку на коробках мають попит у широкому спектрі застосування. Пакування ідеально підходить для популяризації бренду та розробки ненав’язливої реклами на конкретний продукт.

Як обрати технологію друку на коробку

Такий виріб, як коробка, застосовується майже усюди. Для того щоб пакування привертало увагу потенційних клієнтів, поверхня піддається обробці. Сучасна типографія пропонує декілька технологій нанесення друку.

  1. Офсетний друк. Популярний спосіб нанесення зображень або надписів на різне пакування, який поєднує в собі високу якість та низьку вартість виробів. Додатково пакування піддається ламінуванню. Офсетний друк часто використовується для гуртових тиражів.

  2. Шовкографія. Необхідні елементи наносяться за допомогою трафарету – результат характеризується високою стійкістю. 

  3. Цифровий друк. За допомогою технології виконується малий наклад коробок при зберіганні демократичних цін. До переваг способу також відносять швидкість та можливість виконати будь-яку кількість дизайнів.

У кінці нанесення логотипа або зображення передбачається застосування постдрукарської обробки. Така процедура необхідна, щоб підвищити рівень декоративності готового виробу. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему