В центрі уваги

Де замовити смачні суші у Львові?

Де замовити смачні суші у Львові?

У місті Лева дуже багато закладів, де можна посмакувати різні делікатеси у приємній атмосфері. Зокрема безліч закладів, де смачно готують та пропонують доставку суші.

Але справжній гурман шукає саме той заклад, де можна бути на всі 100% впевненим, що суші та роли будуть неперевершеними. Не переймайтеся, якщо ви поки не знайшли такий заклад, бо зараз ми це миттю виправимо. Ми розкажемо вам, де у Львові готують найсмачніші суші.

«Суші Майстер»

Кожен шанувальник суші та ролів добре знає, що саме в закладах мережі можна насолоджуватися справжніми і ідеально збалансованими за смаком японськими стравами. Звичайно, саме тут ви можете замовити смачні суші та роли.

Однак смачні суші – не єдине, чим може зацікавити вас цей заклад. Додатково варто зазначити, що тут:

  • Широкий асортимент страв. В меню є не тільки різні сорти суші та ролів, але й інші страви в азіатському стилі. З позицій меню ви легко сформуєте набір страв для легкого обіду, урочистої вечері чи романтичного побачення на двох.
  • Прийнятні ціни. В усіх закладах мережі діє демократична цінова політика, яка гарантує широкий та стабільний інтерес гурманів до пропозицій «Суші Майстер».
  • Оперативна доставка в будь-який район міста. Заклад має власну кур’єрську службу, яка дозволяє надавати клієнтам першокласний сервіс.
  • Завжди багато акційних пропозицій та знижок на популярні позиції меню. Це дозволить вам економити власні кошти і частіше балувати себе смачненьким.

Замовляти суші в цьому закладі цілком безпечно. Все готується з продуктів високої якості та ідеальної свіжості, що гарантує ідеальний смак кожного шматочку. І цей смак не зіпсується під час транспортування, бо все паркується у спеціальну упаковку, яка є безпечна для людини та навколишнього середовища.

Дізнатися більше про меню, ціни та безпосередньо замовити доставку можна на сайті. Також до ваших послуг зручний мобільний додаток, який можна встановити цілком безкоштовно.

«Green Garden»

Якщо у вас наразі настрій посмакувати не тільки суші та ролами, але й іншими популярними стравами, тоді оцініть асортимент цього закладу. Тут різноманітна кухня та гарантовано смачні страви. Ви також залишитесь задоволені й цінами. Заклад вже зараз чекає на своїх відвідувачів, але не забувайте, що тут надають також послуги доставки. Замовлення можна залишити на сайті.

«Сушія»

Шукаєте заклад з тихою атмосферою? Тоді цей ресторан має вам обов'язково сподобатись, оскільки тут не буває ажіотажу серед відвідувачів. Проте заклад може похизуватися широким розмаїттям страв східної кухні, а серед сортів ролів є й справжні ексклюзивні пропозиції. Тут також можна замовити їжу з доставкою додому чи на роботу.

«Kvadrat»

Якщо ви думаєте, що вже скуштували всі сорти суші та ролів, то саме час завітати в цей ресторан, бо тут є чим вас здивувати. В меню крім суші та ролів є й інші японські страви, які вам точно будуть до смаку. Але радимо налаштуватися на доволі серйозний чек, бо ціни тут трішки кусаються.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, їжа
В тему

Останні матеріали