В центрі уваги

3 місяці англійської за 1 гривню онлайн

3 місяці англійської за 1 гривню онлайн

Англійська — найпопулярніша мова у світі, наразі нею володіють близько 1,5 мільярда осіб, і ще приблизно 1 мільярд її вивчає. Це мова міжнародного спілкування, науки та техніки. Незалежно від того, хто ви — студент, фахівець у певній галузі чи просто людина, яка прагне особистісного розвитку, знання мови надасть вам значних переваг. А вивчити її швидко й легко можна на https://speak-up.com.ua.

Чому починати вчити англійську потрібно просто зараз

Основні причини, чому вивчення англійської не варто відкладати на потім:

  • Нові знайомства. Ви зможете вільно спілкуватися з людьми з різних країн, заводити корисні й приємні знайомства та дізнаватися багато нової та цікавої інформації.
  • Кар’єрне зростання. На ринку праці спостерігається досить висока конкуренція, тому людина, що добре знає іноземну мову, гарантовано зацікавить потенційних роботодавців. А якщо ви вже знайшли хорошу роботу, знання англійської допоможе вам піднятися кар’єрними сходами.
  • Тренування пам’яті. Заучування нових слів, фраз і граматичних правил є дуже ефективним способом тренування пам’яті. З часом ви самі дивуватиметеся, як легко можете запам’ятовувати так багато інформації.
  • Закордонні поїздки. Під час подорожей за кордон ви зможете самостійно розв’язувати будь-які питання (розміщення в номері, екскурсії тощо) і почуватися впевнено.
  • Музика, фільми та книги в оригіналі. Більша частина фільмів, музики й книг створюється англійською мовою, а переклад не завжди буває якісним, до того ж чекати його можна дуже довго. Вивчивши мову, ви зможете дивитися, читати та слухати навіть останні новинки без жодних обмежень.
  • Культурне збагачення. Поглиблене вивчення англійської передбачає також знайомство з культурою, традиціями й менталітетом носіїв мови.

Що допоможе вивчити англійську

Багато людей, які хотіли б вивчити мову, стикаються з кількома проблемами:

  • Не вистачає часу. На те, чого ви справді потребуєте, час можна знайти завжди, головне при цьому — правильна мотивація.
  • Це дорого. Так, зазвичай за мовні курси потрібно платити, але зараз найбільша в Україні мережа мовних шкіл Speak Up пропонує подарунок 3 місяці англійської.
  • Це складно. Досвідчені викладачі Speak Up уміють пояснювати найскладніші поняття простими словами — так, щоб це міг зрозуміти будь-який учень. Тож на заняттях ви будете гарантовано засвоювати всю необхідну інформацію та почуватися при цьому максимально комфортно.

Якщо ви давно мрієте вивчити мову, але ніяк не наважитеся розпочати навчання, скористайтеся чудовою нагодою — акція 3 місяці англійської від Speak Up. Саме зараз ви можете наблизитися до вашої мрії, причому практично безкоштовно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему