В центрі уваги

Перехід з Android на екосистему Apple: чому планшети Apple iPad найкращі

Перехід з Android на екосистему Apple: чому планшети Apple iPad найкращі

2023 рік показав цікаву тенденцію – Apple вийшла на перше місце за обсягами продажів смартфонів. iPhone відрізняється від телефонів інших виробників своєю операційною системою. Відповідно, якщо людина купила Айфон, їй потрібні електронні гаджети сумісні з iOS. Планшет для багатьох є одним з необхідних електронних пристроїв, що вражає своєю продуктивністю та універсальністю. Планшети Apple iPad традиційно мають великий попит серед покупців в Україні та світі.

Чому варто перейти з Android на iPad

Якщо вже маєте Айфон та прагнете розширити власну екосистему пристроїв Apple, Айпад вартий особливої уваги з низки причин:

  • Оптимізована операційна система iPadOS

Ця ОС спеціально розроблена для iPad. Завдяки їй вебсторінки та додатки з App Store ідеально адаптуються під розміри збільшеного екрана. Також планшет Епл бездоганно синхронізується з іншими пристроями Apple. Активним людям сподобається функція універсального буфера обміну Handoff, що дозволяє розпочинати роботу на планшеті Епл, а продовжувати її на Айфоні чи на MacBook. Окремо слід зазначити тривалі оновлення iPadOS зі сторони виробника. Так, навіть Айпад дев’ятого покоління, що надійшов у продаж у 2021 році, досі є актуальним девайсом для роботи та розваг.

  • Неймовірна потужність та збалансованість

Планшети Епл працюють під управлінням процесорів родини Apple Silicon. А операційна система iPadOS розроблена з урахуванням особливостей “заліза” Apple. Тобто планшет радує покупців своєю плавною та стабільною роботою без зависання та гальмування. Усі покупці відзначають швидку реакцію екрана на дотики, додатки відкриваються миттєво. Планшет Епл може працювати відразу з багатьма запущеними програмами.

  • Універсальність та автономність

Планшет Епл – це дійсно універсальний пристрій. Навіть якщо купуєте найдешевший iPad 9, він вразить вас своїм широким функціоналом:

  1. Підтримка бездротової клавіатури;
  2. Можливість робити нотатки чи малювати за допомогою Apple Pencil першого покоління;
  3. Великий Retina екран з високою роздільною здатністю;
  4. Містка батарея, що забезпечує тривалу автономність, що б ви не робили;
  5. Мікрофони, стереодинаміки, відеокамери для спілкування та перегляду контенту в високій якості.

Якщо ж готові витратити більшу суму на купівлю планшета, Apple запропонує широкий вибір під будь-які потреби та забаганки користувачів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему