В центрі уваги

Рейтинг букмекерів та основні міфи про роботу сучасних БК

Рейтинг букмекерів та основні міфи про роботу сучасних БК

Щодо діяльності букмекерських контор існує велика кількість міфів. Дехто вважає, що букмекери домовляються між собою, підкуповують експертів, які роблять прогнози і здійснюють велику кількість інших подібних дій. Щоб вибрати якісну БК можна використовувати рейтинг букмекерів, а в цій статті ми розглянемо основні міфи щодо діяльності сучасних БК.

Міф 1 – Букмекери займаються організацією договірних ігор

Букмекерським конторам абсолютно не вигідні договірні матчі тому більшість БК мають службу безпеки, яка виявляє підозрілі ставки. Букмекери борються з договірними іграми, співпрацюючи для цього з міжнародними та національними спортивними структурами.

Міф 2 – Експерти, які роблять прогнози на спорт, підкуповуються букмекерськими конторами

Більшість відомих спортивних експертів, які роблять прогнози з великою відповідальністю відносяться до своєї репутації. Участь у подібних схемах здатна дуже сильно дискредитувати експерта, внаслідок чого він втратить своїх фоловерів та свій заробіток, якщо прогнози на спорт приносять йому гроші.

Міф 3 – Букмекерські контори заробляють величезні гроші

Як і в будь-якому бізнесі, заробіток залежить від багатьох факторів. Існують букмекери, що отримують чималі прибутки, але якщо порівнювати букмекерські контори з онлайн казино та лотереями, то їх заробіток помітно менший. Про це говорить у першу чергу статистика. Частка заробітку БК у загальному заробітку азартної індустрії становить усього 14 %.

Міф 4 - Якщо беттер успішний, то букмекер заблокує йому рахунок

Надійні та авторитетні букмекерські контори не займаються блокуванням рахунків успішним гравцям, оскільки захочуть зберегти свою репутацію. Тому перед тим як вибрати букмекерську контору вивчіть рейтинг букмекерів складений експертами в галузі беттінгу, а також обов'язково прочитайте відгуки.

Міф 5 – Букмекерські контори завжди знають, хто переможе

Є думка, що букмекерські контори завжди знають хто здобуде перемогу в тих чи інших спортивних змаганнях, що дозволяє їм виставляти коефіцієнти вигідні для себе. Ця думка помилкова, щоб виставляти коефіцієнти БК працюють зі статистикою та іншою інформацією, що дозволяє їм оцінити ймовірність того чи іншого результату.

Міф 6 – Букмекерські контори, що працюють легально нічим не відрізняються від тих, хто працює нелегально

Легальні БК мають ліцензії на власну діяльність. Тому їхня робота контролюється певними державними структурами. Що ж до нелегальних букмекерських контор, то вони не мають ліцензій і контроль за їх діяльністю ніхто не здійснює.

Через відсутність контролю нелегальні букмекерські контори можуть обманювати своїх користувачів, використовуючи для цього різноманітні шахрайські схеми. Легальні БК не займаються подібним, оскільки їхня діяльність контролюється. Якщо вони також обдурюватимуть, то швидко втратять свою ліцензію.

Висновки

Навколо діяльності букмекерських контор існує чимала кількість міфів, в які вірить велика кількість людей. Наявність таких міфів змінює уявлення про діяльність сучасних букмекерів. Якщо ви бажаєте робити ставки на спорт, у такому разі вам варто вибрати надійну ліцензію БК, яка здатна запропонувати своїм клієнтам якісні послуги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему