В центрі уваги

Переваги та методи друку на термочашках

Переваги та методи друку на термочашках

Термокухоль — це не просто повсякденний практичний предмет, а й ефективний рекламний інструмент. Під час використання людина отримує задоволення й водночас бачить корпоративну символіку бренду. Так компанії простіше нагадувати про себе.

Щоби сформувати позитивний імідж, важливо використовувати якісні та оригінальні вироби. Термочашка з принтом виглядатиме привабливо, якщо замовити її у компанії VIP-Print. Тут наносять логотипи, стійкі до вигорання й мийних засобів, які довго залишаються яскравими.

Чим вигідний друк на термочашках

Виріб із нанесеним на нього логотипом стане практичним і корисним подарунком для співробітника, ділового партнера, клієнта. Цей аксесуар стане доречним сюрпризом до різних важливих дат — наприклад, річниці роботи в компанії, корпоративного свята, переходу на нову, більш престижну посаду.

Термочашку можна використовувати і як бонус на день народження, відпустку, під час проведення «таємного Санти». Клієнтам сподобається такий презент, тому його часто пропонують на культурно-масових заходах влітку або взимку. Горнятка добре зберігають температуру як гарячого, так і холодного напою. Стильний брендований виріб стане гарним сюрпризом для партнера, коли потрібно підвищити лояльність.

Які технології використовують для нанесення зображень

Залежно від вибраного матеріалу та потрібного тиражу, лого друкують такими способами:

  • тамподрук;
  • УФ-друк;
  • сублімаційна методика;
  • деколь;
  • лазерне гравіювання.

Коли потрібно нанести повноколірне зображення по периметру, вибирають УФ-друк. Для нього знадобиться струменевий принтер і спеціальні фарби, він найбільше підходить під час виконання великих замовлень.

Лазерне гравіювання передбачає випалювання логотипа на поверхні за допомогою променю лазера. Для цього найкраще використовувати термочашки з металу або із покриттям софт-тач. Готовий логотип буде довговічним та стійким до будь-яких негативних зовнішніх впливів.

Термочашка — корисний повсякденний аксесуар, інструмент реклами та привабливий бізнес-сувенір. Замовити друк різними способами зручно в компанії «ВІП Принт».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали