В центрі уваги

Переваги й вигоди оренди автомобілів

Переваги й вигоди оренди автомобілів

В Україні великої популярності набирають сервіси прокату автомобілів. Якщо ви приїхали до іншого міста з метою відпочинку чи роботи, набагато зручніше мати постійний доступ до засобу пересування, ніж користуватися послугами таксі або громадського транспорту. Деякі українці вирушають до сервісу оренди автомобілів навіть за наявності власного транспортного засобу. Останній може бути на ремонті, бути недостатньо містким тощо. Нижче розглянемо недоліки та переваги оренди авто, а також кому буде корисна ця послуга.

Кому буде корисний сервіс автопрокату

Тема оренди автомобіля буде актуальною для:

  • людей, які приїхали до іншого міста для відпочинку чи з робочим візитом;
  • поїздок територією України чи за її межами, сімейних подорожей;
  • супроводу ділових партнерів, людей з особливим статусом (авто представницького класу);
  • автолюбителів, чия машина перебуває на ремонті, тощо.

Якщо людина має вирушити у відрядження до іншого міста й потрібно встигнути виконати якомога більше завдань, короткострокова чи довгострокова оренда авто буде оптимальним рішенням. Послугами прокату можна скористатися для важливого заходу чи урочистостей. Крім того, таким чином можна протестувати можливості певної моделі автомобіля.

Переваги й недоліки прокату автомобілів

Особливості послуги оренди полягають у широкому асортименті можливостей, які пропонують сервіси автопрокату. Взята напрокат машина дасть змогу ефективніше планувати час (немає потреби підлаштовуватися під громадський транспорт, відволікатися на виклик та очікування таксі). Але є і деякі незручності. Нижче розглянемо плюси та мінуси оренди авто.

Почнемо з переваг.

  • Зручність і мобільність.

Це вигідна та раціональна заміна особистого автомобіля, що перебуває на ремонті. В умовах щільного графіка ви зможете швидко, з комфортом переміщуватися містом, у разі потреби переміщуючи вантажі невеликих габаритів.

  • Великий вибір ТЗ.

Як правило, ми купуємо ті автомобілі, які можемо собі дозволити, і, на жаль, це не завжди машини преміумкласу. Якщо ви хочете насолодитися незабутніми відчуттями поїздки на люксовому авто, можна найняти його на короткий термін (мінімальний період оренди — доба).

  • Відсутність турбот.

Кожен власник транспортного засобу знає, що ТО і страхування — стомливі процеси, які забирають сили та час. Послуга оренди авто передбачає, що ви отримуєте застраховану машину в ідеальному технічному стані. Автомобіль надається чисто вимитим, з повним баком палива, усе, що вам залишається, — сісти за кермо та їхати.

  • Надійність.

Якщо у ТЗ виявиться будь-яка несправність, вам її оперативно виправлять. В іншому разі (коли ремонт займає багато часу), обумовлюється тимчасова чи постійна заміна машини.

Також варто відзначити зручність сервісу автопрокату. Ви замовляєте машину в те місце, яке для вас зручне. Це може бути автовокзал, під’їзд, парковка біля офісу чи приватний сектор. Час також вибирає клієнт.

Щодо недоліків, їх практично немає. Головне — бути пунктуальним і повернути машину в суворо встановлений термін. Через запізнення на 1 годину доведеться сплачувати ще одну добу прокату.

Як можна побачити, оренда авто в компанії — корисна й вигідна послуга, яка дасть вам змогу заощадити час, нерви та гроші.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему