В центрі уваги

Каблучки: які моделі популярно дарувати

Каблучки: які моделі популярно дарувати

Каблучка — це не лише прикраса для завершення образу, але і вдалий варіант у подарунок. Ювеліри пропонують моделі з різним дизайном, тому легко вибрати ідеальний варіант. Можна знайти вироби з інкрустацією або іншими типами оформлення. Розглянемо, які каблучки популярно дарувати та з яких приводів.

Види: особливості вибору на презент

Важливо правильно підібрати прикрасу за дизайном. Він багато в чому залежить від виду коштовності. До визначної події або свята підійде стильна каблучка з інкрустацією. Популярно дарувати такі види прикрас:

  1. З розсипом каменів. Мініатюрні кристали яскраво сяють. Це вдалий презент, якщо отримувачу подобаються блискучі коштовності.
  2. Доріжка кристалів. Хороший варіант, якщо шукаєте стриману, але елегантну каблучку. Камінці акуратно викладені один за одним. Такий подарунок підійде прихильникам не занадто блискучих прикрас.
  3. Декілька каменів. Якщо отримувачу подобаються вироби зі вставками різного кольору, моделі з міксом кристалів стануть вдалим варіантом вибору.

До ювілею або річниці весілля можна придбати моделі з великими самоцвітами. Вони яскраво переливаються та мають стильний вигляд.

Zwyzow_CAhYLqWQiEi63CB5v0TuGwerAUuoFkrjW5BzCmADtkeU4Hf9vNAE8CM3J7h6bMvdN9iRmxVQYiJ32pLzYNVw1RNQiRIgRX2Rt435Nh786grP-SPfgYVpfl56uZ0pprjaEo3GeqtJ56vkhIoY

Форма: які каблучки популярні

Ювеліри задають форму вставкам та дорогоцінним металам. Наприклад, до 14 лютого популярно дарувати прикраси у вигляді сердець або знака нескінченності. У подарунок не менш жадані моделі з плетінням. Прикрасу виготовляють у вигляді ланцюжків або браслетів. Крім цього, можна вибрати в подарунок прикраси таких форм:

  • перо;
  • птахи;
  • квіти;
  • метелики;
  • бантики.

Дизайнери пропонують коштовності з інкрустацією у вигляді вищеперерахованих форм. Якщо вибираєте подарунок доньці, можна придбати каблучку з квітковими мотивами або бантиком.

3nY3TnYcR8tCQ4ZJj6IoUGntVBHaUuq6NTCa-5cprsG8Ivt5z02xDlQCsSyvsqTuqDulnJZ7Yp2GBDItCUqIo_qibGdJEHr3YqKp1jyIAtFKoYHSoGNwKZ1sLpdwl0nEGVnX6cuBZprOnnJ6C0mtrrM

Про вибір за кольором металу

У ювелірних магазинах запропоновані коштовності із золота різних кольорів. Особливості вибору прикрас:

  • біле золото — для прихильників світлих елементів образу;
  • жовте — варто придбати таку каблучку, якщо отримувач цінує класичні прикраси;
  • червоне — найпопулярніший варіант для презенту романтичних коштовностей.

У виборі варто враховувати, з якого матеріалу прикраси носить отримувач. Щоб образ мав цілісний вигляд, бажано, аби каблучка була з такого ж металу, як сережки, браслет або ланцюг.

Інкрустація: які кристали популярні

У дизайні прикраси важливу роль відіграє вид каміння. У подарунок часто вибирають каблучки з такими вставками:

  • діаманти — для прихильників яскравого блиску;
  • рубіни — камінці насиченого червоного кольору;
  • смарагди — популярні з глибоким зеленим відтінком;
  • сапфіри — витончені блакитні камінці.

Можна придбати каблучку з різними кристалами. Наприклад, стильний вигляд мають моделі з діамантами та сапфірами. Блакитні самоцвіти розбавляють неймовірний блиск прозорих.

Крім цього, популярно створювати авторські комплекти коштовностей. Можна придбати каблучку, а до неї — браслет або ланцюжок із кулоном з аналогічною вставкою. Це вдалий подарунок до особливого свята або визначної дати, наприклад, ювілею, річниці весілля, повноліття. Не забудьте придбати гарну скриньку для коштовностей. Вона потрібна не лише для презенту ювелірних виробів, але і для подальшого їхнього зберігання. Також перед купівлею каблучки треба заздалегідь дізнатись, який розмір потрібен. Прикраса має бути не лише витонченою, але і зручною. Коштовності — ідеальний варіант презенту до будь-якого свята.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему