В центрі уваги

4 переваги іпотеки від Банку Львів

4 переваги іпотеки від Банку Львів

Мати власне житло – мрія кожної родини, проте її складно реалізувати. Ціни на нерухомість в Україні постійно зростають, тому накопичувати кошти на квартиру або будинок доводиться довго. Не чекати багато років допоможе вигідна іпотека від Банку Львів.

Так називається кредит, який надається для придбання об'єкта нерухомості. Після оформлення можна купити приватний будинок, квартиру або ділянку землі для будівництва, реконструкції, здачі в оренду, постійного проживання. Для цього не потрібно відкладати потрібну суму багато років, достатньо робити щомісячні платежі.

Типи й умови іпотечних кредитів

Банк Львів надає різні типи позик на житло, в залежності від фінансових можливостей і побажань клієнта. Наприклад, таким чином можна придбати квартиру у новобудові, вже готовій або на етапі будівництва, у другому випадку нерухомість виходить дешевше на 30-40%. Багато позичальників віддають перевагу приватним будинкам як у великих містах, так і за їх межами.

Іпотеку можна отримати також на будівництво, якщо хочеться отримати житло своєї мрії з потрібною кількістю кімнат та індивідуальним плануванням. Великим попитом користується нерухомість на вторинному ринку, тобто, квартири від господарів – вони коштують дешевше, ніж у новобудовах. Кредит на житло надається громадянам України у віці від 21 року, при цьому на момент повного погашення заборгованості йому має виповнитися не більше 65.

Іпотека передбачає можливість отримання максимальної суми у 5 мільйонів гривень не тільки на придбання, а й капітальний ремонт житла. Відсоткову ставку розраховують індивідуально для кожного клієнта в залежності від вартості та місцезнаходження об’єкту, а також терміну виплат, інших факторів. Бажаючим взяти іпотеку не потрібно відразу звертатися до відділення та стояти в черзі – заповнити й подати заявку зручно онлайн на сайті.

Чому вигідно взяти кредит на житло в Банку Львів

У Податковому кодексі у статті 166 вказано, що для бажаючих взяти іпотеку є можливість отримати податкову знижку на суму сплачених відсотків. Проте розмір цієї пільги не може перевищувати розмір річної зарплати позичальника. Банк Львів пропонує кожному клієнту зручні та прості умови:         

  • швидке отримання житла. Не доведеться роками переїжджати з однієї орендованої квартири на іншу, довгі роки відкладати гроші. Планувати новосілля можна, підписуючи документи;
  •            
  • юридична чистота. Кожне майно, яке надається в кредит, попередньо перевіряють юристи, тому будь-які проблеми з документами відсутні. Жодних неприємних несподіванок та сюрпризів, тільки зручність і комфорт;
  •            
  • кредитування на тривалий термін. Якщо класична позика надається до 5 років, то іпотека – до 20. Протягом цього часу можна сплачувати борг без зайвого навантаження для сімейного бюджету;
  •            
  • проста подача заявки. Це можна зробити безпосередньо на сайті Банку Львів онлайн.

Прихованих комісій та інших доплат за іпотекою немає, крім того, закрити заборгованість можна достроково без штрафних санкцій.

Джерело: Сайт www.banklviv.com

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему