В центрі уваги

Виготовлення орденів на замовлення

Виготовлення орденів на замовлення

Для військовослужбовців і прикордонників, моряків та пілотів, поліціянтів та СБівців, колег або друзів — у компанії Флагман можна замовити орден будь-якого ступеня складності. Майстри виготовляють ексклюзивну нагрудну атрибутику, яка стане статусним заохоченням за досягнення чи особисті заслуги. Продукція підходить для представників бізнесу, силових відомств, спортивних організацій, приватних осіб, які займаються колекціонуванням. Фахівці компанії відповідально підходять до роботи та гарантують бездоганну якість виконання в найкоротші терміни.

Технології виготовлення продукції

На сайті зручно замовити відзнаки будь-якої необхідної вам конфігурації. Сучасне обладнання дає можливість досягти максимальної чіткості форм і деталізації складних зображень. Фахівці «Флагмана» виробляють одиничні й тиражні екземпляри із застосуванням захисних покриттів, що забезпечують міцність та довговічність продукції. Робота виконується за такими технологіями:

  • Штампування. В основі методу лежить пластичне деформування металів за допомогою спеціальних матриць (штампів) без теплової дії. Такий спосіб вирізняється особливою точністю, якої неможливо досягти за допомогою інших технологій виготовлення орденів.

  • Художнє лиття. Цей спосіб виробництва значків і медалей полягає в заповненні попередньо виготовленої ливарної форми рідким металом з подальшим охолодженням та обробленням. Головна перевага лиття перед штампуванням — практично необмежена товщина виробу та висота рельєфу на поверхні ордена.

Для декорування виробів додатково застосовуються:

  • покриття холодною чи гарячою емаллю — дає можливість оформити поверхню ордена різними кольорами;

  • УФ-друк — переносить на металеву поверхню різноколірні зображення;

  • гравіювання — використовується для нанесення візерунків та написів;

  • чорніння — допомагає виробу набути старовинного вигляду;

  • сріблення чи позолота — надає медалі статусності та ексклюзивності.

Для створення орденів використовуються різні метали та сплави: мідь, бронза, латунь тощо. За бажанням клієнта нагрудні знаки можуть комплектуватися стрічками чи орденськими планками. Як кріплення використовуються міцні затискачі, шпильки чи гвинти, що виготовляються згідно із загальним дизайном виробу.

Призначення орденів

У галереї прикладів робіт на сайті ви зможете підібрати орден, який відповідає вашим потребам. Серед найпопулярніших типів орденів, які замовляють у компанії «Флагман»:

  • Нагородні. Зазвичай вручаються кращим співробітникам на урочистих заходах, присвячених знаменній даті чи річниці.

  • Корпоративні (з логотипом). Стануть у пригоді працівникам фірми чи компанії як елемент офісної форми або як оригінальний презент діловим партнерам на виставці чи форумі.

  • Дизайнерські. Створюються невеликим тиражем або в одиничному екземплярі для особливих заходів: дня народження, ювілею, весілля, зустрічі випускників.

  • Копії. У точності повторюють нагороди часів Першої та Другої світової війни, відзнаки України, США, Польщі, Німеччини, Франції та інших країн світу.

Переваги співпраці з компанією «Флагман»

Серед багатьох конкурентів клієнти обирають саме «Флагман», тому що компанія:

  • Має власне виробництво. Повний спектр новітнього обладнання та інструментів дає можливість виробляти різноманітні ордени в обсягах, здатних задовольнити потреби найвибагливіших замовників.

  • Забезпечує індивідуальний підхід. З кожним клієнтом обговорюються всі деталі та тонкощі замовлення. Якщо вам складно визначитися із зовнішнім виглядом виробу чи його складовими, досвідчені консультанти дадуть професійну пораду та запропонують декілька варіантів дизайну.

  • Може швидко виготовити велику партію. Якщо для спортивного заходу, корпоративу чи до професійного свята необхідно зробити кілька сотень одиниць орденів, у «Флагмані» вирішать це завдання в найкоротші терміни.

  • Розробляє макет нагороди згідно з побажаннями замовника. Дизайнери компанії безкоштовно візуалізують майбутній виріб, аби ви могли внести коригування та доповнення до ескізу до початку виробництва ордена без додаткових витрат.

Орієнтовну вартість виготовлення пам’ятних значків на замовлення вказано на сайті. Ціна виробу залежить від кількості деталей та обраного матеріалу. Доставка готової продукції здійснюється по всіх регіонах України поштою. Можливий самовивіз із майстерні в Києві. Розпочніть роботу з командою «Флагмана» та отримайте якісні вироби, які стануть справжньою знахідкою для фалериста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали