В центрі уваги

Як отримати онлайн позику на карту банка?

Як отримати онлайн позику на карту банка?

Якщо порівнювати з 2000-ми, які вважаються періодом становлення та розквіту вітчизняного кредитування, сьогодні воно є сучаснішим та гнучкішим. Багато в чому це завдяки виникненню та укріпленню на ринку МФО. Мікрофінансові організації створили свій особливий продукт на кредитному ринку – мікрокредит. Сьогодні багато хто вже й забув про посиденьки в Приватбанку для отримання картки універсалки. Адже оформити позику можна набагато зручніше – в режимі онлайн на банківську картку.

Основні переваги МФО кредитування?

На відміну від банківського кредитування, мікрокредит є менш вибагливим та більш клієнт орієнтованим. Як відомо, банки завжди аналізують позичальника на предмет платоспроможності, а також перевіряють його кредитний статус.

Якщо вам потрібні гроші в борг без довідок про доходи та без перевірок кредитної історії, рекомендуємо посилання https://finx.com.ua/zajm-na-kartu, де можна взяти онлайн позику на рахунок банківської карти на мінімальних до позичальника вимогах.

Які саме переваги декларує мікрокредит:

  • економія часу – швидке та зручне онлайн оформлення (немає потреби витрачати час на відвідування кредитних установ до остаточного погодження кредиту);
  • доступність – мінімальні вимоги, що значно розширює клієнтську аудиторію (вона включає ті категорії позичальників, яким зазвичай відмовляють банки – студенти, пенсіонери, безробітні, неоформлені офіційно працівники, військові, починаючі підприємці тощо).

Отже, мікрокредит – це чудова можливість отримати позику сумою до 30 тис. грн. строком до 6 місяців на максимально вигідних умовах. Навіть якщо у вас немає змоги надати довідку про доходи або погана кредитна історія, це не стане на заваді отримання позики від МФО.

Як оформити мікрокредит?

Переходимо до інструкції щодо оформлення позики. Якщо ви на ти з ПК/смартфоном, це насправді дуже просто зробити. Потрібно перейти на сайт МФО, де на головній сторінці має бути онлайн-калькулятор для розрахунку умов кредитування (суми, розміру та к-сті платежів).

Далі послідовність дій наступна:

  • проходження реєстрації на сервісі (заповнення анкети);
  • відправлення заявки, отримання дзвінка від оператора МФО та очікування відповіді;
  • отримання відповіді (повторний дзвінок від оператора).

У випадку, якщо кредит затверджено, представник МФО запросить вас до найближчого регіонального відділення, де після підписання двосторонньої угоди можна буде отримати позикові кошти (вони будуть зараховані на банківську картку, яка була вказана під час реєстрації).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему