В центрі уваги

Спорт і фешн: який одяг та аксесуари носитимуть зимою 2023/2024

Спорт і фешн: який одяг та аксесуари носитимуть зимою 2023/2024

Сьогодні нікого не дивує симбіоз високої моди та спортивного стилю — це зручно, практично, а головне — красиво. Але мало кому вдається так гармонійно міксувати спорт і фешн, як це вже понад 20 років роблять Adidas та Йодзі Ямамото. Чорні штани з великим логотипом, жовте мінімалістичне худі, бомбер зі комбінованих матеріалів, шкіряні кросівки та лаконічна сумка Y-3 — один з актуальних щоденних аутфітів у новому сезоні. Далі — про ці та інші речі, якими варто поповнити гардероб, щоб мати стильний вигляд взимку 2024 року.

П'ять модних предметів зимового гардероба для жінок

Елегантність і динаміка, самобутність і комфорт — головні орієнтири нового сезону. Міський спортивний гардероб складається з одягу, що не так давно призначався скоріше для активного відпочинку та тренування в залі, ніж для повсякденного носіння. Йодзі Ямамото — авангардист, саме з його легкої руки одяг та аксесуари Y-3 отримують оригінальний дизайн, відмінний від традиційних спортивних костюмів. Це впізнавані речі, але не схожі ні на що інше. До набору максимально зручних зимових базових речей належать:

  1. коротка куртка-пуховик чорного кольору;
  2. махрові спортивні штани;
  3. кольорове худі з органічної бавовни (наприклад, жовте чи хакі);
  4. шкіряні кросівки;
  5. містка сумка або рюкзак, аби завжди мати під рукою все необхідне.

Доповнить аутфіт стильний головний убір — шапка-балаклава в холоди або кепка в теплу погоду.

Image
Image

П'ять стильних речей чоловічого зимового гардероба

Асортимент Y-3 — здебільшого речі унісекс, але це не означає, що чоловіки звертають увагу на той самий одяг із нової колекції. Творчий тандем дизайнера з Японії та великого спортивного бренду пропонує поповнити гардероб такими позиціями, як:

  1. бавовняний лонгслів чорного чи білого кольору;
  2. помаранчеві спортивні штани;
  3. чорний бомбер із комбінованої тканини;
  4. шкіряні кросівки;
  5. лаконічний рюкзак із логотипом.

Усі силуети та кольори нової колекції натхненні футболом. Одяг поєднує в собі зручність та авангардний стиль.

В центрі уваги — аксесуари

В обох списках фігурує той самий предмет — лаконічна наплічна сумка або рюкзак з цупкого чорного текстилю з однією зовнішньою кишенею. Це мастхев для всіх, хто вибирає активний спосіб життя. З таким аксесуаром зручно ходити в спортзал, офіс, на прогулянку чи зустріч із друзями. Наплічник функціональний і має стильний вигляд. Лаконічний дизайн пасує до будь-якого одягу в спортивному стилі, тож аксесуар не втратить актуальності декілька сезонів, а може навіть років, поспіль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему