В центрі уваги

Тепловізори Thermtec: Якість на найвищому рівні

Тепловізори Thermtec: Якість на найвищому рівні

Країною-виробником тепловізорів Thermtec, що мають ряд унікальних технічних характеристик, є Китай. Компанія пропонує продукцію, що відповідає високим світовим стандартам ISOTS 16949 та ISO 9001, і максимальному ступеню захисту за даними рейтингового агентства IP68. Серійний ряд тепловізорів Thermtec Багатий функціонал, високий рівень якості та безліч додаткових допоміжних опцій – головна характеристика тепловізорів китайського виробника.

Найбільш популярні моделі

До найбільш популярних слід віднести серію тепловізорів ThermEye Cyclops - відмінний вибір для тих, хто бажає купити тепловізори Thermtec за вигідною ціною та отримати максимальну користь від застосування приладу. Будь-яка модель стане чудовим помічником для полювання, відпочинку на лоні природи, походів у гори і ліс та навіть у побуті. Спектр використання стає все ширшим за рахунок оптимальних параметрів, а також застосування при виготовленні інноваційних сміливих технологічних рішень, що підвищують універсальність.

Популярністю серед покупців користується тепловізор ThermEye Cyclops 335, технологічна особливість якого є здатність визначати та відстежувати людину на відстані аж 1800 метрів. А ідентифікація та трекінг можливі на дистанції до 875 метрів. Мінімальні показники похибки під час виміру відстані до теплового джерела забезпечуються завдяки роботі алгоритмів високої точності. тепловізор ThermEye Cyclops 335 Дисплей OLED 0,39 дюйма - запорука картинки, що чудово відображається в будь-яких, навіть поганих погодних умовах. Прості та легкі способи настроювання шести типів колірних термограм під різні умови з метою зменшити навантаження на очі: white hot, green, red hot, black hot, purple, gold.

6543af18c4208.webp

Не менш потрібним є тепловізор ThermEye Cyclops 635 за рахунок власних показників. Головний з них - високий рівень роздільної здатності матриці, що досягає 640х512. Завдяки цьому на екрані відображається чітка, контрастна та якісна картинка, що посилює свої якісні параметри за допомогою NETD. Тепловізор ThermEye Cyclops 635 Об'єктив 35 мм, кут огляду 12,5 на 10 градусів, здатність збільшувати до 1.97 - 11.82, висувна зіниця видаляється на 40 мм, налаштування діоптрій в діапазоні від -5 до +5. Всі моделі ThermTec мають практично однакові переваги, а саме: Великий обсяг пам'яті – 16 Гб, що дозволяє зберігати десятки тисяч фотознімків та до 10 тисяч відеофайлів. Легкість в обігу та управлінні за рахунок джойстика, розташованого в центрі та кількох опцій, які легко запам'ятати Високі показники продуктивності – забезпечується матрицею Vox та зумом з 6-кратним збільшенням. Компактність і ергономічність - можна скласти в сумку, легко вміщується в руці, є ремінець, що знімається. Оснащення роз'ємом USB Type C, підтримується Wi-Fi, GPS. Автономність – прилад може працювати без додаткової зарядки до 12 годин. Не менш важливо відзначити виконаний з екологічно чистих матеріалів міцний корпус, який не дозволяє проникати всередину конструкції вологи, пилу.

6543af20b0cbf.webp

Для чого потрібні тепловізори

Сучасні технологічні досягнення дають можливість краще пізнавати навколишній світ, займатися будь-якими захопленнями – полюванням, рибалкою, робити фото- та відеозйомки цікавих моментів. Тепловізійні прилади здатні бачити на відстані тепло, яке виділяється живими об'єктами або предметами, до яких недавно торкалися. Завдяки інноваційному оснащенню, людина, що вдивляється в око, стає свідком відображення інфрачервоного випромінювання. Сучасні оптичні пристрої, у тому числі і якісні тепловізори ThermTec за доступною ціною, мають здатність працювати за несприятливих кліматичних умов і в будь-який час доби. Дощ, сніг, туман, пил не є перешкодою – якісні зйомки будуть забезпечені на 100%

Купити тепловізор ThermEye

Придбати тепловізори ThermEye (https://sotnyk.net/teplovizory/teplovizory-thermeye/) ви можете в нашому магазині Сотник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему