В центрі уваги

Чи можна приймати станозолол жінкам?

Чи можна приймати станозолол жінкам?

У бодибілдингу та професійному спорті часто приймають допоміжні речовини для більш скорого досягнення результату. Є такі препарати, що завдяки високим показникам фізичних характеристик шкодять організму, а є такі що пришвидшують процес продукування та шляхом загальної концентрації гормонів. Станозолол https://steroidshopua.com/uk/substance/18/, який представлено в магазині Стероїд Шоп, як раз належить до другої групи. 

Що таке станозолол?

Препарат належить до групи анаболічних стероїдів. Та на відміну від інших тестостеронових препаратів він має більш м’який ефект та не викликає високого андрогенного ефекту.. Як медичний ефект він допомагає нормалізувати синтез білка та відновити організм після виснаження. Також, при прийнятті Станозололу апетит підвищується.

Який ефект має Станозолол для жінок?

Оскільки препарат можна приймати жінкам, настав час розібратись, який ефект він може принести. При правильному використанні, Станозолол забезпечує тільки позитивні ефекти та не переходить в жіночі гормони. До основних результатів належать:

  • покращення рельєфу тіла;
  • підвищення показників сили та витривалості (до 8 годин);
  • покращення обміну речовин, та як наслідок, зменшення ваги;
  • підвищення апетиту;
  • виведення зайвої воду з організму;
  • вабезпечення антиестрогенного ефекту;
  • помірність токсинів для печінки. 

Препарат – один з небагатьох, який є безпечним для прийому жінками.

Як приймати?

Препарат випускається у формі таблеток та ін’єкцій. Початківцям краще приймати курс з мінімальною денною дозою 10 мг. Аби покращити ефект від прийняття рекомендовано пити Станозолол на голодний шлунок. Якщо після декількох днів не виникало побічних реакцій, то дозу можна збільшити на 5 мг, помірно збільшуючи до 50 мг. Тривалість курсу 5-8 тижнів.

У формі ін’єкцій дозування те ж саме, що і в таблетках. Різниця між ними у тому, що ін’єкції діють сильніше, ніж таблетки, але й токсичний вплив більше. Станозолол виводиться з організму. Перед прийняттям препарату обов’язково проконсультуйтеся зі спеціалістом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему