В центрі уваги

Мотоперчатки – класний спосіб захистити руки

Мотоперчатки – класний спосіб захистити руки

Мотоциклісти знають, що спеціальна амуніція не тільки виглядає круто, але і виконує захисну функцію. Так, якщо говорити про обов’язковий елемент мотоекіпіровки, то це шолом. Без нього не варто виїжджати по декільком причинам: ризиковано для життя, є всі шанси отримати штраф. Щодо інших елементів, то їх купують власники мотоциклів в залежності від особистих побажань, стилю їзди та фінансових можливостей.

перчатки

Бажано бути повністю екіпірованим і крім куртки, штанів і спеціального взуття придбати і мотоперчатки. Вони представлені у різних виконаннях, і якщо ви не знаєте на якій моделі зупинити свій вибір, варто дослухатися до рекомендацій консультантів Мотостиль.

Навіщо рукавиці мотоциклісту

В принципі, в комплектацію майже всіх видів спецодягу входять рукавиці, бо захист рук це також важливо. Щодо мотоперчаток, то це ще й комфорт. Адже вдало підібрана модель ідеально захистить ручки і від холоду, і від опадів. Хтось скаже що не зручно носити моторукавиці влітку. Але є спеціальні моделі з перфорацією. Крім того, що виробники пропонують різні моделі в плані технічного виконання, вони використовують різноманітні матеріали.

Існує кілька класифікацій моторукавиць. Так в залежності від матеріалу, що використовується для їх виготовлення виділяють екземпляри:

  • З текстилю;
  • З натурально шкіри;
  • З екошкіри.

В залежності від сезонності мануфактури пропонують моторукавиці:

  • Літні;
  • Зимові;
  • Універсальні (демісезонні).

Також відрізняються запропоновані версії розмірами, а точніше довжиною та наявністю пальців. Отже купити вийде рукавиці для мотоцикла довгі та короткі, з пальцями та без.

Головне, що підібрати підходящий варіант вийде незалежно від того ви професійний байкер чи гонщик або ви віддаєте перевагу спокійній їзді в межах міста.

Фасони у рукавиць для мотоциклів продумані і відповідають всі стандартам ергономіки. А оскільки за кермом залізних коней все частіше є шанс зустріти дівчину, то і рукавиці, як частина спеціального одягу, представлені в тому числі в жіночих колекціях. Вони більш різноманітні в плані дизайну, більш яскраві в своїй кольоровій гамі і відрізняються меншими розмірами.

Для комфорту рукавиці оснащені підкладом який «дихає». Наявність перфорації гарантує правильну циркуляцію повітря. В результаті руки не потіють. Для забезпечення додаткового захисту (від травм) в рукавиці для мотоциклістів вшивають невеликі захисні панелі. Кришка пальців відрізняється більшою жорсткістю. Але це не заважає мотоциклісту добре відчувати кермо і навіть працювати з екраном типу тач скрін.

motoperchatki-Scoyco-MC20-Red.jpg

motoperchatki-Scoyco-MC20-Red.jpg

Спеціалісти Motostyle продемонструють вам кращі екземпляри із колекцій відомих брендів і допоможуть підібрати підходящий варіант. Причому не один… можливо у вас кілька комплектів мотоекіпіровки і якраз прийшов час моторукавиці підібрати під різні кольори амуніції і стилістичні рішення екіпіровки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему