В центрі уваги

Для любителів активного відпочинку: що можуть запропонувати Карпати?

Для любителів активного відпочинку: що можуть запропонувати Карпати?

Кожен день вашого життя має бути насичений яскравими враженнями та приємними емоціями, особливо, коли ви у відпустці. Дізнайтеся про захопливі види активного відпочинку в горах на сайті готельного комплексу «Стара Правда» starapravda.com.ua/aktivniy-vidpochinok. Приїздіть сюди будь-якої пори року для повноцінного релаксу та незабутніх вражень!

Літній відпочинок у горах

У карпатському краї можна насолоджуватись тишею та красою природи подалі від міської метушні, дихати чистим гірським повітрям, збирати ягоди та гриби, ходити на риболовлю чи просто прогулюватися віковічними лісами.

Популярний вид активного відпочинку — походи в гори різної тривалості (від кількох годин до кількох днів чи навіть тижнів). Можна здійснити сходження на Говерлу, відвідати Верховину, Драгобрат, полонини, гірські озера та водограї, природні та історичні пам’ятки.

Обов’язково спробуйте місцеві ягоди та гриби, а також славнозвісні гуцульські сири різних видів.

Рафтинг — яскрава пригода в Карпатах

У горах багато гірських річок із порогами, які підходять для рафтингу — сплавів на надувних човнах особливої конструкції, байдарках або катамаранах. Існують маршрути різного рівня складності і для завзятих досвідчених рафтерів, і для новачків. Якщо ви любите екстремальні відчуття, обов’язково спробуйте рафтинг на гірських річках із порогами, де вали води накриватимуть вас із головою та підніматимуть човен, як на американських гірках. За наявності достатнього досвіду можна перейти до складніших маршрутів на байдарці. А якщо ви справжній профі, вирушайте в захопливий сплав на каяці!

Зимовий відпочинок

Традиційний вид зимового відпочинку — катання на лижах з гір по трасам різної складності. У карпатському краї чимало лижних курортів, найпопулярнішим серед яких вважається Буковель. Великий вибір трас та понад 20 підйомників чекають тут на туристів кожної зими.

Буковель — вельми багатолюдний курорт, проте ви не побачите тут великих черг біля підйомників, адже вони швидкісні та дуже зручні. Це дозволяє лижникам більшу частину подорожі проводити на схилах гір, а не у кріслі.

jzOvOXvj_ZTaYzQdtpa_59YCpwXfJ4Jh3rtIT0P2UORb0dOP_ZTaDw-n-Uk3bTIUvnT8JexvutvyQBWZURQ-JtZkvSLyqme_tWKJ1ZZ8bYUp5ngmjrRT3NasfmYyfgkeobHSw6tjMpIu

Вирушаючи у Буковель, краще шукати житло трохи далі від самого курорту, де менше метушні та нижчі ціни. На вас чекає великий вибір готелів різного рівня — від бюджетних кімнат до колоритних котеджів та комфортабельних номерів. Окрім лиж, ви можете покататись на сноубордах, санях, сноутюбах, ковзанах тощо.

Серед інших популярних гірськолижних курортів можна виділити Драгобрат, розташований біля села Ясіня, та курорт Славське — неподалік від гори Тростян.

Незважаючи на пору року, ви чудово проведете свою відпустку в Карпатах, отримавши незабутні враження від активного відпочинку!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему