В центрі уваги

Головні тренди цього сезону

Головні тренди цього сезону

Коли йдеться про тренди, ми багато говоримо про одяг і значно рідше згадуємо взуття. Але зібрати гармонійну капсулу без стильних босоніжок, мокасинів і кросівок не вийде. У цій статті розкажемо про модні тенденції на всіх фронтах.

Який одяг вибрати на літо

Трендів багато, назвемо найбільш актуальні:

  1. Плісе. Спідниці та сукні з плісируванням зроблять образ легким і невимушеним. Довжина може бути різною, у тренді як міні, так і максі.
  2. Мереживо. Це вже давно не білизняний стиль, а вишуканий кежуал. Під час створення аутфіту варто звернути увагу лише на те, щоб його не було забагато.
  3. Накладні кишені. Настав зірковий час штанів карго, але кишені з'являються не тільки на них. Жакети, пальта та навіть сукні оздоблюють зручним елементом.
  4. Смугастий одяг. Смужки можуть бути горизонтальними та вертикальними, вузькими й широкими, суцільними або пунктирними — кожна вільна вибрати модель собі до смаку.
  5. Паєтки. Золотистий і срібний блиск перестали асоціюватися виключно зі святом. Бажаєте сяяти в будній день? Будь ласка!
  6. Корсети. Здається, кращого способу підкреслити фігуру ще не вигадали. Корсети носять поверх суконь, сорочок і топів — жодних обмежень.
  7. Яскраві кольори. Соковиті відтінки верхнього одягу покликані звернути нашу увагу на те, що життя прекрасне. Попри всі негаразди.

Трендове взуття

Люксовий італійський бренд Santoni пропонує сандалі, босоніжки, слінгбеки, лофери, шльопанці, кеди, кросівки. Відмінна якість натуральної шкіри й замші, вишукані силуети, класичні стримані та яскраві відтінки — взуття помітно вирізняється у своєму сегменті.

N5KEPhjwgboWeY7HphbAbRg6s8h6AMbnm8Xe2eCJ_gDyqrcIGvg_1u2PSKnfzQ1MiaVgGMvjmPCW5YPiT81vCnkodfxj58tqKaWhd44xmgVUeLFLxRvt4BIWC9uJrm72BVSo4X57OaQzfe910sqo6W8

Які тренди цього сезону втілено в моделях Santoni?

  1. Максимальний комфорт і свобода пересування. Балом заправляють балетки та інше взуття на низькій підошві: лофери, мокасини, сліпери. Їхня популярність зрозуміла — життя несеться з шаленою швидкістю, а мати стильний вигляд хочеться за будь-яких обставин.
  2. Масивна підошва. Босоніжки на танкетці або мюлі на широкому підборі дуже популярні. Серед переваг виділимо зручну колодку та поєднуваність із будь-якими предметами гардероба — від легких суконь до строгих штанів чи повсякденних джинсів.
  3. Ремінці та плетені елементи. Насамперед це стосується босоніжок і сандалів. Моделі а-ля «Давня Греція» б'ють усі рекорди з популярності.
  4. Шпилька. Як би ми не прагнули комфорту, справжня жіночність — це підбори. І хоча щодня носити таке взуття готова не кожна, для особливих подій у гардеробі має бути бодай одна пара.

Не заощаджуйте на собі, купуйте ексклюзивні речі. Вони служитимуть довго і ніколи не вийдуть із моди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему