В центрі уваги

Основні тенденції офісного дизайну

Основні тенденції офісного дизайну

Керівники сучасних компаній часто намагаються відійти від концепції однотипних та надто офіційних офісів. Особливо це стосується засновників молодих та прогресивнів брендів, що запускають на ринок оригінальні продукти. Це керівники бізнесу нової формації, які чудово розуміють важливість атмосфери на робочому місці. Отож пропонуємо ознайомитись з ключовими тенденціями офісного дизайну. Взявши їх до уваги, ви зможете перетворити звичайний офіс на дійсно комфортний, ергономічний та функціональний простір.

87GFQH4pXJMzdvctNc5LcFq1moA35cNuZLliTwzQyZSxd1R_FcgeASl9hU3N_nV-gJQOdezvJbqvZxKw46Ufqj7BvK-Q_xKmVmOclMkvo3Jst1rlQnIPvWL0sHMIt3Spod8F2GJbTKQd4nulgh368rw

Фото https://aklas.ua/. Серія офісних меблів Джет Вуд бренд M-Concept

Максимально комфортні меблі

Головна характеристика ергономічних меблів — це можливість налаштовувати їх параметри під того, хто ними користуватиметься. За рахунок цього можна уникнути порушень постави, викривлення хребта, проблем із зором та інших неприємних наслідків. Крім того, комфортні меблі дозволяють працювати швидко та продуктивно. На прикладі мебельного магазину https://aklas.ua/ можно побачити, що виробники пропонують крісла та столи найрізноманітнішої конфігурації. Сучасні комп’ютерні крісла можуть мати підставку для ніг та спеціальну підтримку для шиї, які дозволяють багато годин поспіль проводити в сидячому положенні. В свою чергу, офісні столи дуже відрізняються різною формою та розмірами. Серед широкого модельного ряду можно обрати варіант, який найкраще підходить для конкретного типу діяльності.

Важливість айдентики

Фірмова айдентика допомагає бренду виділитися серед конкурентів та створити правильну візуальну комунікацію зі споживачем. Саме тому важливо, щоб інтер’єр усіх приміщень відповідав загальному стилю компанії. Особливо це стосується меблів, що розташовуються в залі для очікування. Адже саме вони створюють у потенційних клієнтів перше враження про фірму. Для клієнтів найкраще підходять секційні офісні стільці у фірмовій кольоровій гамі.

dQqmCeMwRb8bllihXS0_tuPvsOjH4RYzieV5TakKb_sQbcbK7Kc3Fd-pQbJ0ZG2ivSSpEBuJ5TOEzQoGbBThk_KTtP9JyYehBDSgGeCTJsr6Iq1d8aH1wK06go8hKE3Zyu8T7WtQZFRogaBtGEbfKeg

Фото https://aklas.ua/. Серія офісних меблів Сенс бренд M-Concept

Зонування без стін

Досить поширена концепція сучасних офісів — це відкритий простір, де всі співробітники можуть вільно спілкуватися між собою. Ідея прекрасна, але все ж таки у величезному приміщенні іноді треба візуально виділити функціональну зону: наприклад, зону відпочинку або простір для мозкового штурму. Для зонування приміщення дизайнери пропонують використовувати оригінальні стелажі або м’які меблі. Це більш функціональна альтернатива традиційним перегородкам.

Якісне освітлення

Кожен робочій простір має супроводжуватись достатньою системою освітлення. При цьому сучасні інтер’єри дозволяють комбінувати різни типи приборів. Наприклад, ви можете встановити точечні світильники, що звисають прямо зі стелі, разом з компактними настільними лампами.

Наостанок зазначимо, що правильно підібрані предмети інтер'єру мотивують до творчості та підвищують продуктивність працівника. Перед вибором конкретних меблів або інших рішень для офісу враховуйте їх візуальні та експлуатаційні властивості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему