В центрі уваги

Найпопулярніші піци з вершковою основою у Львові

Найпопулярніші піци з вершковою основою у Львові

Серед піц, які мають найбільший попит у ресторані https://donatellopizza.com.ua/, варто відзначити саме варіанти, засновані на вершковому соусі. А про те, які вони бувають, та які краще обрати для свого частування – даті у статі.

Топ піц з вершковим соусом

Соус на основі натуральних вершків – популярне та навіть класичне рішення, коли мова заходить про якісну, поживну та ніжну піцу, яка може складатись з безлічі інгредієнтів.

Наполі

Традиційне італійське рішення, яке прийшло до нас з Неаполя. Ця піца створюється на основі з класичного сиру моцарела, а ще – салямо чорізо, яке має незвичний, трохи пекельний посмак. А для того, аби страва легко втамовувала голод, до неї додають ще й смужки поживного бекону. Усе це присмачується за допомогою свіжих печериць, а також зелені руколи.

Тоскана

Якщо ви хочете дізнатись, якою стравою пригощають себе та друзів у сонячній Тоскані – тоді обирайте саме цю піцу. Вона складається з ніжних, запечених кабачків, нарізаних кільцями, а також з дієтичного курячого філе. Все це доповнюється моцарелою, невеликою кількістю свіжих грибів, а ще – зеленю мікрогрін.

Кафоне

Для поціновувачів більш м’ясних варіантів створена піца Кафоне. Вона об’єднує у собі одразу два види м’ясних продуктів – салямі мілано, а ще – скибки ніжної, свіжої шинки. А для того, аби нічого не перебивало смаки м’яса, трикутнички присмачуються сиром моцарела, зеленю мікрогрін, а ще невеликою кількістю солодкої цибулі.

Кебаб

А ця страва створюється на основі не лише з вершкового соусу, а з додаванням медово-гірчичного, аби основа набула незвичного та оригінального, східного посмаку. Класична начинка у вигляді курячого філе доповнюється за допомогою хрумких маринованих огірків, а ще – болгарського перцю та навіть солодкої цибулі.

Фамілья

Справжня страва для всієї сім’ї, яку можуть споживати як маленькі, так і великі – це піца Фамілья. Вона складається з ніжного курячого філе, а також маленьких помідорів чері. До складу трикутничків також входить і кукурудза з банки, класична моцарела, а ще – свіжа зелень. А для того, аби піца мала незвичний посмак, додали дрібку в’яленої журавлини.

Модена

Варіант для тих, хто не уявляє собі частувань без м’яса – це піца Модена. Вона складається з шинки, а ще – італійського салямі, а також кількох обсмажених, поживних шматочків курячого філе. Смаки м’яса поєднуються з ніжністю вершкового соусу і невеликою кількістю сиру моцарела, який вкриває коржик.

Замовити піцу у Львові

А якщо ви хочете споживати смачну піцу у Львові – обирайте ресторан під назвою Донателло. Заклад пропонує широкий вибір не лише піц на вершковому, а й на томатному соусі, що створені досвідченим піцайоло.

Ресторан має власну систему лояльності та кур’єрську доставку, що працює протягом однієї години після оформлення замовлення. А ще ви можете отримати кожну третю або четверту піцу безкоштовно, користуючись актуальними акціями та знижками!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали