В центрі уваги

Готель із сауною під Києвом за 15 хвилин від Хрещатика

Готель із сауною під Києвом за 15 хвилин від Хрещатика

Якщо ви хочете якісно відпочити після насиченого трудового тижня та отримати свіжі враження, готель із сауною під Києвом стане оптимальним вибором.

Equides Club: заміський комплекс з сауною

Всього за 15 хвилин від центру Києва знаходиться заміський комплекс Equides Club. На мальовничій території біля озера розташований готель, конференц-зали, гольф-клуб і кінний клуб, а також фешенебельні ресторани з європейською кухнею. Крім активного оздоровчого відпочинку, в Equides Club є все необхідне для душевного відпочинку з друзями та догляду за собою. І якщо ви шукали сауну в Києві, то Equides Club – те, що потрібно.

СПА-комплекс під Києвом Equides Club може похвалитися комплексним сервісом, який не здатні запропонувати конкуренти.

Відвідувачам пропонується декілька видів саун:

Також після парної можна поплескатися в кристально чистому басейні глибиною 1,8 метра та постійною температурою +28 градусів за Цельсієм, при якій максимально комфортно перебувати у воді. Басейн критий, тому користуватися ним можна будь-якої пори року та в будь-яку погоду. Всього 10 хвилин у сауні допоможуть вам заспокоїти нерви, а ополіскування розпареного тіла у прохолодній купелі зарядить вас енергією.

СПА-центр із сауною під Києвом працює цілий рік та приймає необмежену кількість відвідувачів. Гість може вибрати температуру, до якої розігріватиметься парна, і визначити кількість проведеного в ній часу. Завдяки близькості клубу до міста ви можете чудово проводити час та відпочивати з друзями у сауні не лише у вихідні, а й у будь-який будній день. Додатково до сауни ви можете попросити розслаблювальний аромамасаж, який забезпечить вам максимальний релакс і зарядить енергією на тиждень вперед.

Також у клубному СПА-центрі пропонується низка інших послуг для комплексного догляду за тілом та обличчям:

  • оздоровчі масажі;
  • косметологія;
  • тренажерний зал;
  • консультація спортивного лікаря.

Готель з лазнею під Києвом Equides Club – оптимальний вибір для тих, хто шукає затишне та тихе місце для відпочинку з родиною чи діловими партнерами. Відпочинок тут задовольнить навіть найвибагливішого відвідувача, адже співробітники клубу подбають про ваше обслуговування з урахуванням індивідуальних побажань. Щоб забронювати відпочинок у закритій заміській резиденції на бажаний термін, зверніться до адміністратора Equides Club.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

info@equides.com.ua

+38 (050) 338 58 58

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему