В центрі уваги

Акції на доставку піци та пива у Луцьку

Акції на доставку піци та пива у Луцьку

Хочете насолодитись справжньою італійською піцою та холодним пивом в затишному домашньому середовищі? Тоді ми маємо для вас чудову новину!

Pizza&Beer пропонує доставку смачної та ароматної піци у Луцьку. Ми використовуємо лише найкращі інгредієнти та рецепти, щоб забезпечити вам максимальний смаковий задоволення.

А що ще може бути кращим доповненням до піци, як не свіже та прохолодне пиво? У нас є великий вибір пива різних марок та смаків, яке точно підкреслить смак нашої піци.

Замовляйте доставку зараз та насолоджуйтесь вишуканим смаком італійської піци та пива у затишному домашньому середовищі. Наші кур'єри оперативно доставлять замовлення прямо до ваших дверей!

Ми прагнемо зробити процес замовлення та доставки максимально зручним та швидким для наших клієнтів. Ми пропонуємо замовлення через наш сайт, інстаграм або телефонний дзвінок. Також у нас є можливість замовлення доставки на конкретний час, щоб ви могли отримати свої улюблені страви саме тоді, коли вам це зручно.

Ми дбаємо про якість та безпеку наших продуктів, тому всі наші кур'єри дотримуються вимог безпеки та гігієни при доставці замовлень. Також ми пропонуємо безкоштовну доставку при замовленні на 300 грн, щоб ви могли зекономити на своєму замовленні.


Ми для вас підготували 5 акцій на вибір:

  1.  1 + 1 = 3 ( замовляйте 2 піци та отримуйте Папероні у подарунок).
  2.  Замовляйте 3 піци та отримуйте -50% на піцу Кампанія.
  3. Купуйте 2 піци та отримуйте 1 літр напою у подарунок. 
  4. Безкоштовна доставка: від 300 грн в межах 5 км.
  5. Знижка: -20% на День Народження

Акції не плюсуються.

 Гарного дня! ми на зв'язку:
+38 050 535 32 39
+38 098 535 32 39
+38 073 535 32 39

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, їжа
В тему