В центрі уваги

Інтернет від Біттернет: як поповнити особовий рахунок Колумбус

Інтернет від Біттернет: як поповнити особовий рахунок Колумбус

Без інтернету наше життя стає менш зручним та ефективним. Поміркуйте самі: неможливо працювати, розважати себе онлайн-контентом та навчатися, блокується змога робити покупки в мережевих магазинах чи бронювати квитки на транспорт. І це лише верхівка айсбергу. Кожен ці тези може розширити та додати своє.

Аби мати постійний доступ до мережі, потрібно вчасно платити за тарифом. В особливості, якщо провайдер ще надає підключення до телебачення, як от Колумбус.

Інтернет-провайдер Колумбус (Біттернет)

Колумбусом користуються мешканці Тернополя та Тернопільської області, міст Червоноград на Львівщині та Володимир на Волинщині. Для існуючих та нових клієнтів можна обрати:

  • Пакети зі швидкістю 100 мбіт/с або 1 гбіт/с.
  • Під’єднання до 119 каналів.

Колумбус практикує підключення за методом PON. Він надає незалежний від електроживлення у районі проживання людини інтернет. Головна умова – мати особистий «безперебійник». З ним інтернет продовжить функціонувати без електричного живлення у будинку. Аби дізнатися, чи можна провести PON в вашій оселі – проскануйте табличку у відповідному розділі на сайті.

Серед приємних змог компанія практикує монтаж відеоспостереження під ключ. Камери на вибір – компактні, купольні та циліндричні. До них додається простий у користуванні застосунок з можливістю віддаленого контролю оточення через смартфон. Також є внутрішній магазин, де до купівлі доступні гігабітний роутер, бездротова точка доступу та медіаплеєри.

Як поповнити особовий рахунок Колумбус (Біттернет)

Найбільш зручний спосіб поповнити Колумбус – на EasyPay. Це всеукраїнська платіжна платформа, яка дозволяє платити за все, з чим ми стикаємося у житті. Це мобільний зв'язок, кредити, комунальні питання, страхування та інше. Для поповнення особового рахунку за інтернет потрібно:

  • У переліку сервісів на головній сторінці відшукати та вибрати відповідну категорію.
  • Знайти вашого постачальника.
  • Внести номер договору у відповідне поле. Трохи нижче – суму переказу.
  • Зазначити всі реквізити платіжної картки – її номер, строк дії і код зі зворотного боку.
  • Підтвердити дії.

Незабаром гроші надійдуть на баланс Колумбуса. Передача зазначених вище даних цілком безпечна. Вони зашифровані і не доступні стороннім особам.Для того, щоб краще відчути всі можливості EasyPay, потрібно зареєструватися. Процес займає всього лише 2 хвилини вашого часу. Введіть номер свого мобільного і вигадайте надійний пароль. У особистому кабінеті потім контролюйте:

  • Історію здійснення своїх платежів.
  • Використання віртуальної картки (її поповнення та сплату через неї).
  • Об’єднання платежів. До прикладу, за газ, світло, воду, мережеві послуги дозволена оплата одразу разом.

Функції, що є на сайті EasyPay, також відкриті у мобільних програмах, які можна скачати з магазинів для власників iOS та Android.

За необхідності клієнти Колумбуса можуть скористатися стаціонарними терміналами. Їх у платформи більш ніж 19 500. Взаємодія так само легка. Найближчий шукайте на інтерактивній мапі. Вводите своє місто і обираєте відповідну адресу. На випадок, коли з собою немає купюр, після яких не утворюється залишок, хвилюватися не потрібно.

Система запропонує перевести решту на мобільний рахунок, на ЗСУ чи благодійність, або на інший сервіс. Якщо відволіклись та не обрали варіант для використання – гроші не пропадуть. Зателефонуйте до контакт-центру EasyPay та повідомте про ситуацію. Головне, що попрохає сказати оператор:

  • Сервіс.
  • Реквізити.
  • Час та дату.
  • Суму, що вказувалася.
  • Який грошовий номінал було внесено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему