В центрі уваги

Характеристики, огляд та переваги зарядної станції bluetti poweroak ac50s

Характеристики, огляд та переваги зарядної станції bluetti poweroak ac50s

Українці дуже стурбовані можливою відсутністю електроенергії та blackout. Тому найбільш популярними товарами вважаються генератори, портативні зарядні станції, а також інвертори, разом з автомобільними акумуляторами. У кожного з цих способів отримання енергії під час відсутності світла, є свої недоліки, а також позитивні сторони.

Переваги портативних електростанцій

Варто розуміти, що це пристрої, які потребують регулярного зарядження. По факту вони не виробляють електроенергію, а накопичують її. В основі роботи лежить використання величезної акумуляторної батареї, яка може заряджатися.

Існує декілька способів зарядити портативну електростанцію bluetti poweroak ac50s. Найпростіший варіант – зробити це від електромережі. Електростанція може заряджатися протягом 4,5 годин від звичайної розетки. Якщо наразі немає доступу до електроенергії або струм вимкнули на декілька днів, у якості підзарядки можна використовувати сонячну батарею, яку варто придбати окремо. Також є можливість заряджання від звичайного автомобільного акумулятора. У такому разі термін зарядження буде складати декілька годин.

Огляд та технічні характеристики зарядної станції bluetti poweroak ac50s

Електростанція має середню потужність 300 Вт. Але може працювати при стрибках напруги до 450 Вт. Це чудовий варіант для того, щоб підтримати роботу опалювального котла, холодильника.

Особливості зарядження та роботи bluetti poweroak ac50s:

  • Це пристрій, завдяки якому можна зарядити мобільний телефон, ноутбук та інші гаджети, а також забезпечити будинок освітленням.
  • Чудовий варіант для резервного живлення, який протягом деякого часу зможе забезпечити роботу приладів, щоб у будинку не було надто холодно та працювали основна побутова техніка з невисокою потужністю.
  • Станція має декілька розеток, що дозволяє підключити побутові прилади. Чудовий варіант для туристів, мандрівників, а також військових, які регулярно підзаряджають планшети та акумулятори дронів, щоб відслідковувати ворога. Такий пристрій зможе забезпечити роботу невеличкого портативного холодильника, що необхідно в умовах спеки під час подорожей.

Електростанція може заряджатися від генератора. В умовах блекауту пристрій можна час-від-часу підзаряджати, щоб забезпечити роботу опалювальних приладів, що не дозволять змерзнути. Але потужності цього приладу недостатньо, щоб увімкнути обігрівач або конвектор через невисоку потужність.

Зарядна станція виготовляється в США та має всі необхідні дозвільні документи, а також тривалий гарантійний термін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему