В центрі уваги

Актуальні новини з ЧС: неочікувані результати

Актуальні новини з ЧС: неочікувані результати

Що треба знати про півфіналістів Чемпіонату світу

Як і завжди, ЧС з футболу привернув багато уваги як завзятих вболівальників, так і тих, хто переживає за честь своєї країни. Вже закінчитися всі матчі чвертьфіналу, які, як зазначає Dailysports, мали досить цікаві та дещо непередбачувані результати.

У півфінал за результатами матчів вийшли чотири команди, лише дві з них - в Європи:

  • Аргентина - це був очікуваний результат, тож вболівальники очікують на перемогу. У той же час Роналду зазначив, що Аргентина має не дуже багато шансів на виграш;
  • Хорватія - саме команда цієї маленької країни гратиме з аргентинцями. Хорвати же не вперше виходять до фіналу ЧС та досить мотивовані;
  • Франція - вихід до півфіналу цієї європейської команди також не стал неочікуваним, наразі саме вона є першим претендентом на перемогу;
  • Марокко - це була найбільша несподіванка чемпіонату, оскільки до цього вона доходила лише до 1/8 фіналу. І це було у...1986 році.

Фанати очікують на запеклу боротьбу. Марокко залишається "темною конячкою", Франція - сильний суперник, Хорватія рішуче налаштована на боротьбу, а Аргентина неодноразово отримувала статус чемпіона.

Скандали, інтриги, розслідування: що ще відбувається на ЧС

Так, на цьому Чемпіонаті світу померли вже два журналісти - це американець Грант Уол, який гостро відреагував на стрес під час матчу між Нідерландами та Аргентиною, а також катарець Халід аль-Місслам. Наразі про обставини його смерті нічого невідомо.

Іспанський арбітр Антоніо Матео Лаос у тому ж чвертьфінали викликав невдоволення як у аргентинців, так і у збірної Нідерландів. Він показав сукупно п'ятнадцять жовтих карток. На цьому чемпіонаті світу рефері більше не працюватиме.

Такод фанати звернули увагу на зухвали поведінку аргентинців. За словами інсайдерів, футболісти вважають, що зможуть зламати Хорватію. У поєдинку з Нідерландами футболісти з Аргентини припускалися лайки, провокативних зауважень та інших способів, щоб змусити противника нервувати. Чи вдастся їм це з Хорватами - покаже півфінал.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, футбол
В тему