В центрі уваги

Методи економії з послугою форвардинг від NP shopping

Методи економії з послугою форвардинг від NP shopping

Декілька років тому, щоб придбати товари за кордоном, потрібно було шукати посередників. Ситуація повністю змінилася через послугу форвардинг, завдяки якій логістична компанія не лише доставляє товар по території України, але й за кордоном. Це принципово нові послуги, які дозволяють замовити з Китаю, у відомих магазинах, які не надсилають товари в Україну через військові дії.

Як замовити товар в Китаї та не переплачувати?

Китай - це одна з країн, яка перша почала створювати величезні marketplace та організовувати хаби логістики, які збирають замовлення, а потім направляють їх у різні країни. Одним з найбільш популярних вважають майданчик AliExpress, який об'єднав у собі величезну кількість продавців. Проте на Аліекспрес не лише китайські магазини, але й значна кількість європейських та навіть українських виробників, які вирішили розширити своє виробництво та реалізовувати товари за кордоном. Через зростання вартості долара, наразі купувати на Аліекспрес деякі речі зовсім не вигідно. Інша ситуація спостерігається з китайськими магазинами, які працюють на внутрішній ринок, та через невелике виробництво або недостатню кількість коштів, не виходять на міжнародний ринок.

Як заощадити на придбанні товарів з Китаю:

  • Вартість продукції в таких магазинах зовсім невелика. Завдяки компанії NP shopping можна замовити товар в Китаї навіть у тому випадку, якщо він не доставляється на територію України.
  • Послуга називається форвардинг, та має на увазі отримання міжнародної адреси, на яку будуть приходити замовлення, а потім перенаправлятися в Україну. Наразі компанія Нова пошта має у своєму арсеналі величезну кількість хабів по всьому світу.
  • Щоб замовити продукцію за кордоном, клієнт замовляє товар у китайському магазині, вказуючи міжнародну адресу, яку надав сервіс NP shopping. Це хаби, які знаходяться за кордоном та приймають замовлення з різних магазинів. Компанія здійснює перенаправлення товарів в Україну, використовуючи свої логістичні ланцюжки.

Вдається перенаправляти товари через митницю та у стислі терміни отримувати замовлення, заощаджуючи величезну кількість коштів. Таким чином, вдалося суттєво заощадити кошти та час, який витрачається на очікування.

Які терміни доставки з Китаю?

Терміни доставки залежать від роботи величезної кількості служб. Продукція до міжнародного хабу направляється за 1-7 днів. Після цього товар направляється на митницю, де перебуває 1-2 дні, а потім надходить до України. Загальна кількість часу, яка витрачається на доставку замовлення з Китаю, сягає 15 днів. Варто розуміти, що податок не нараховується в тому випадку, якщо вартість товару не перевищує 150 євро. Якщо ціна замовлення вища, то в такому випадку доведеться сплатити податок на митниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему