В центрі уваги

Доставка піци у Хмельницькому: традиційні та авторські рецепти

Доставка піци у Хмельницькому: традиційні та авторські рецепти

Кулінарія для «LA П’ЄЦ» – справжнє таїнство, тому до випічки піци досвідчені піцмейкери ставиться з максимальною відповідальністю. Дотримуючись кращих традицій італійської кухні, створено великий асортимент смачних піц. Завдяки унікальній технології випічки піци в печі на дровах – вдається зберегти корисні властивості всіх інгредієнтів. Смачна піца Хмельницький https://la.ua/khmelnytskyi/ – це саме те, що треба. Сервіс працює з 10:00 до 23:00. Кур’єр привезе піцу протягом 29 хвилин, щоб ви могли насолодитися ще теплою та ароматною стравою у колі друзів або просто на роботі під час обіду. Ознайомитися більш детально з кожною стравою можна на сайті «LA П’ЄЦ». Навіть спортсмени та прихильники фітнесу полюбляють піцу, адже це чудовий привід влаштувати собі «чітміл».

Піца з доставкою додому – це просто!

Виберіть «свою» піцу із запропонованого меню. Можливо ви полюбляєте традиційний смак, тоді соковита «Італіана» перевершить ваші сподівання. Соковиту курку доповнюють соус кисло-солодкий та сир моцарела у піці «Джавеліна». А можливо сьогодні слід скуштувати улюблену «Пепероні». Свиняча грудинка з корнішонами та болгарським перцем – це «Панчетта».

Можемо приготувати піцу без м’яса – для особливих гостей

В наші дні все більше і більше людей наважуються змінити своє життя та відмовляються від продуктів тваринного походження. Сервіс «LA П’ЄЦ» поважає смаки кожного клієнта та з розумінням ставиться до підбору начинок для веганської піци. На сайті https://la.ua/khmelnytskyi/ можна замовити смачну піцу «Вегетаріано». Тільки уявіть, як соус бешамель розкриває смак печериць та броколі, у поєднанні з ароматним болгарським перцем. Зробили замовлення? Залишається лише трохи почекати, поки піцу привезуть до вас додому.

Піца на дровах «LA П’ЄЦ» у Хмельницькому

Страва, яку можна придбати зі знижкою, смакує ще краще. Слідкуйте за акціями та спеціальними пропозиціями на сайті «LA П’ЄЦ». Отримайте в подарунок три піци при замовленні від 700 грн в день свого народження, такий смачний подарунок для справжніх любителів італійської кухні. Ще один приємний сюрприз – безкоштовна доставка, за умови замовлення на мінімальну суму (200 грн для зеленої зони та 300 – для жовтої).

  • Смачна та соковита піца – з додатками та соусом.
  • Приємні ціни.
  • Час очікування замовлення складає від 29 до 59 хвилин.
  • Піца на дровах, прямо з печі.
  • Традиційні та авторські рецепти.
  • Розрахуватися можна карткою на сайті, або при отримані замовлення.

Після випікання виключено будь-який контакт рік зі стравою, оскільки піца відразу пакується в коробку і відправляється до замовника. Можливо досить себе виснажувати роботою – час зробити смачну перерву з «LA П’ЄЦ». В житті буває різне, наприклад, скоро прийдуть гості, а вдома ще не встигли приготувати вечерю. Не проблема, доставка піци – чудове рішення. Скористайтеся акцією «3+1», щоб отримати додаткову піцу безкоштовно. Звичайна вечеря чи святкове застілля – соковита піца завжди буде доречною. Зробіть замовлення і звертайтеся до нас знову і знову! Ми чекаємо своїх клієнтів!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали