В центрі уваги

На обласному фестивалі спорту Підгайцівська громада стала кращою у 2-х видах змагань

На обласному фестивалі спорту Підгайцівська громада стала кращою у 2-х видах змагань

У суботу, 17 вересня, збірна команда мешканців Підгайцівської громади брала участь у благодійному обласному фестивалі фізичної культури та спорту. Спортивне свято відбувалось з ініціативи Управління молоді та спорту Волинської військової адміністрації у Тростянці на Ківерцівщині. Участь у дійстві брали 10 сільських громад Волині.

Про це інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Розпочався фестиваль з урочистої ходи, яку очолили вихованці Ківерцівського будинку культури, які у національних строях винесли десятиметровий державний стяг. Учасників змагань привітали Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, начальник управління у справах молоді та спорту Олександр Фіщук, очільник центру «Спорт для всіх» Олександр Кулаков та представники благодійних фондів, які підготували подарунки для переможців.

Спортсмени-аматори Підгайцівської громади боролися за перемогу у таких видах програми: парковий волейбол, риболовний спорт, шашки, гирьовий спорт, сімейній естафеті «Мама, тато, я – спортивна сімя» та перетягування линви.

За підсумками журі команда Підгайцівської громади стала найкращою серед учасників фестивалю у перетягуванні линви, сімейній естафеті та здобули друге місце серед жінок у шашках.

Найбільше глядачів зібрав конкурс перетягування линви у якому брали участь найсильніші спортсмени сільських громад. У запеклій боротьбі перше місце вибороли богатирі Підгайцівської громади.

Під час нагородження Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук  дав чемпіонам коротке резюме: «Ці хлопці ледве не перервали канат». Учасниками переможної команди були: Стасюк Юрій, Лошак Іван, Фрасоля Сергій та Яслинський Олександр із Лища, Кравчик Ігор та Муляр Іван із Воротнева, Олександр Третяк – переселенець з Харкова, який мешкає у Липинах та Олександр Пекарський – із Романова.

Сім'я Шкорупських з Лища стали переможцями сімейної естафети "Тато, мама, я - спортивна сім'я", обігнавши торішніх чемпіонів фестивалю та ще 6-ох суперників. 8-ми річний Максимко був найменшим серед учасників змагань і дуже старався, аби не підвести батьків.

У шашках обоє гравців - заступниця директора Воротнівської гімназії Людмила Філовець та староста Романівського старостинського округу Віктор Ковжук, показали непоганий результат, та вибороти призове місце вдалося Людмилі Філовець. Вона в особистому заліку зайняла 2 місце серед учасників з 8-ми громад Волині.

За підсумками двох днів фестивалю визначились переможці та призери благодійного фестивалю фізичної культури та спорту серед міських, селищних та сільських громад Волині у 2022 році.

У загальнокомандному підсумку змагань серед міських рад:

1 місце - Камінь-Каширська міська рада.

2 місце - Ківерцівська міська рада.

3 місце - Рожищенська міська рада.

 

Серед міських територіальних громад:

1 місце - Ковельська міська територіальна громада.

2 місце - Луцька міська територіальна громада.

3 місце - Володимирська міська територіальна громада.

 

Серед селищних територіальних громад:

1 місце - Колківська селищна територіальна громада.

2 місце - Іваничівська селищна територіальна громада.

3 місце - Ратнівська селищна територіальна громада.

Серед сільських територіальних громад:

1 місце - Колодяжненська сільська територіальна громада.

2 місце - Оваднівська сільська територіальна громада.

3 місце - Дубечненська сільська територіальна громада.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, Підгайці
В тему