В центрі уваги

У Підгайцівській громаді батьки вирішують, за яких умов діти будуть навчатись з 1 вересня

У Підгайцівській громаді батьки вирішують, за яких умов діти будуть навчатись з 1 вересня

Кілька днів тому серед батьків учнів, які здобувають освіту у закладах Підгайцівської громади стартувало онлайн-опитування, яке допоможе працівникам Відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради об’єктивно оцінити очікування батьків щодо прийнятної форми організації навчання у 2022/2023 навчальному році в умовах воєнного стану.

Заповнити анкету потрібно до 1 серпня 2022 року, аби у відділі освіти встигли обробити інформацію та підготуватися до початку навчального року у нових умовах, - інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Посадовці розробили анкету у вигляді Google-форми, яка адаптована під кожен освітній заклад громади та враховує усі можливі варіанти щодо форм навчання, орієнтуючись на вік дітей, кількість учнів та наявність укриттів у навчальному закладі або поблизу.

У сільській раді хочуть зрозуміти, яким чином організувати навчальний процес: онлайн, офлайн чи запровадити змішану форму навчання.

За словами головної освітянки Підгайцівської громади Жанни Скороход, керівники закладів освіти вже повинні були передати посилання на «Анкету для батьків» через «батьківські групи». Перейшовши за посиланням, батьки зможуть висловити  думку, яким чином вони бачать участь своєї дитини у навчальному процесі.

В умовах війни обласні військові адміністрації та засновники закладів освіти повинні приймати рішення, що необхідні для збереження життя та здоров’я всіх учасників освітнього процесу. Результати опитування мають допомогти визначитись.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Підгайці, Волинь, школа, освіта
В тему

Останні матеріали