В центрі уваги

У Підгайцівській громаді тренуються волинські біатлоністи. ФОТО

У Підгайцівській громаді тренуються волинські біатлоністи. ФОТО

Перше лижеролерне тренування вихованців Федерації біатлону Волині відбулася на території Підгайцівської громади у селі Гаразджа.

Про це інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Тренер Федерації біатлону Волині та міста Луцьк Роман Андрійчук розповів, що асфальтована траса серед лісу прекрасно підходить для тренувань, оскільки має гористість, що допомагає створити необхідне навантаження для проходження маршруту та підготувати дітей до зимового сезону.

Дітям дуже сподобалась локація, тож  надалі планують виїжджати туди раз на тиждень, а найближчим часом мають намір провести відкриті районні змагання на лижеролерах.

У першому тренуванні в Гаразджі взяли участь діти ДЮСШ №4 відділення «Біатлон» та вихованці Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» з ураженням слухового апарату.

Нагадаємо, про намір створити на базі Підгайцівської громади осередок волинської федерації біатлону, взимку 2021 повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук. Тоді кільком дітям із громади, які розпочали займатися цим видом спорту, придбали коштом місцевого бюджету спортивне взуття, лижі та лижні палки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Підгайці, спорт, Волинь
В тему