В центрі уваги

Особливості приготування оригінальної італійської піци

Особливості приготування оригінальної італійської піци

Піца – смачна страва італійської кухні. Вона стала популярною завдяки поєднанню овочів та сиру, різних інгредієнтів. Спочатку піца не містила у собі великої кількості ковбаси та м'яса. Основними та незмінними інгредієнтами стала велика кількість сиру, соус та тісто. В оригінальному рецепті італійської піци завжди були присутні томати, іноді додавали сир фета.

Причини шаленої популярності піци

Піца повинна бути рум'яна і хрумка, без обвуглених країв і в жодному разі не підгоріла. Тісто для справжньої італійської піци легке та повітряне. Його роблять з особливого сортового борошна, води, живих дріжджів чи закваски, солі. Іноді додають оливкову олію.

Нині рецептів цієї страви величезна кількість. Американці віддають перевагу піці на пишному коржі, завдяки чому кількість тіста істотно збільшується. Італійці віддають перевагу надтонкому тісту з великою кількістю начинки, а піца Одеса поєднує у собі різні варіанти приготування.

Чому італійці не товстіють, вживаючи піцу:

  • Основна особливість у середземноморському харчуванні, великій кількості овочів, морепродуктів.
  • Піца - це не основна їжа, якою харчуються італійці. Найчастіше це велика кількість салатів, зелені, які поєднуються із сиром, молочними продуктами.
  • Незважаючи на те, що в італійській кухні велика кількість макаронних продуктів та піци, активний спосіб життя, та вживання великої кількості овочів, дозволяє італійцям підтримувати себе у формі.

Де замовити справжню італійську піцу?

Зараз безліч служб доставок, які дозволяють насолодитися стравами італійської кухні. Щоб вибрати відповідну службу доставки, необхідно керуватися не лише низькою ціною, а й кваліфікацією персоналу. Найкраще, якщо в штаті буде присутній іноземець або фахівець, який добре розуміється на приготуванні тіста для піци. Саме тонкий і хрумкий корж дозволяє досягти унікального смаку.

Піца від timeout містить завжди свіжі продукти, насичений смак, використання якісних інгредієнтів. Завдяки широкій різноманітності, можна насолодитися смаком страви з морепродуктами, м'ясом та овочами. В асортименті компанії є екзотичні варіанти з фруктами, солодкими інгредієнтами. Для любителів гавайської піци, є можливість замовити страву з куркою та ананасом.

Неаполітанська піца має круглу форму, діаметром трохи більше 35 сантиметрів. Середня частина страви не повинна перевищувати півтора сантиметри, а скоринка не повинна підніматися вище 2 сантиметрів. Якщо піца приготована згідно з усіма зазначеними вимогами, то вона може бути позначена знаком відповідності та високим стандартам якості, що свідчить про справжність страви. Доставка піци по акції від timeout дозволить вам насолодитися смаком їжі, створеної за традиційним італійським рецептом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему