В центрі уваги

Особливості роботи та технічні характеристики EcoFlow DELTA

Особливості роботи та технічні характеристики EcoFlow DELTA

Генератори, які призначені для живлення електроприладів — не завжди найкраще рішення. Зокрема, йдеться про високу вартість енергоресурсів та палива. Крім того, функціонування генератора пов'язане з високим рівнем шуму, що неприпустимо за умов прихованої роботи. Тому оптимальним варіантом для заряджання електроприладів в умовах відсутності електроживлення вважається зарядна автономна станція.

Переваги зарядної станції EcoFlow DELTA

На даний момент існує багато пристроїв, які є джерелами живлення в умовах відсутності електроенергії. Однак саме зарядна станція EcoFlow DELTA, яку можна знайти за посиланням https://norfin.com.ua/zaryadnaya-stantsiya-ecoflow-delta-1260-vtch/ оснащена спеціальними вузлами, які забезпечують тривалий період роботи з мінімальними витратами часу на заряджання. Від звичайної розетки така станція заряджається на 80% лише за годину. Такі зарядні станції можна заряджати від автомобільного акумулятора, портативної сонячної батареї. У цьому випадку необхідно близько чотирьох годин перебування під прямим сонячним промінням, щоб зарядити станцію на 100% від сонячної батареї.

Основні характеристики зарядної станції EcoFlow DELTA:

  • Можливість підключення одразу 11 джерел, які споживають енергію.
  • Безшумна робота і безліч пристроїв, за допомогою яких можна заряджати станцію. Йдеться про зарядку через портативні автомобільні акумулятори, сонячну батарею, звичайну розетку.
  • Станція EcoFlow DELTA може забезпечити 8-годинну роботу телевізора або холодильника. Якщо необхідно приготувати їжу, зарядна станція зможе забезпечити 2-годинну роботу звичайної електричної плити. До станції можна підключити електрочайник, кип'ятильник, смартфон, планшет, ноутбук.

Сфера застосування EcoFlow DELTA

Пристрій чудово підійде для рибалок, мисливців, військових, а також людей, які люблять усамітнення та дику природу. Це добре придбання для блогерів, які регулярно знімають ролики на природі. Це гарне рішення для тревел-блогерів, у яких в найневдаліший момент можуть сідати квадрокоптери, дрони та інша техніка, за допомогою якої ведеться фільмування. З такою портативною станцією немає потреби брати з собою величезну кількість акумуляторів і батарей.

Пристрій можна експлуатувати в умовах сильного морозу або літньої спеки, адже зарядна станція працює при температурі від -20 до +45. Це відмінні температурні показники, які забезпечують стабільну роботу за умов зими та літа. Крім того, станція оснащена спеціальним реле від перевантаження. Тому у разі занадто великої внутрішньої напруги пристрій автоматично відключається. Пристрій можна брати з собою у подорож, а також на вихідні, які плануєте провести у лісі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: техніка
В тему