В центрі уваги

Найкращі шоу для сімейного перегляду

Найкращі шоу для сімейного перегляду

В ефірі каналу СТБ щоденно транслюються шоу, які привертають увагу мільйонів глядачів в Україні. Частина таких програм версії закордонних телепередач, адаптовані під вітчизняного глядача. Наприклад, «Куб», «Зважені та щасливі» або «Х-фактор». Дивитися СТБ онлайн дуже зручно за допомогою сервісу Київстар-ТБ.  

Особливості каналу та аудиторія

Опитування показують, що телеканал регулярно дивиться третина жителів України, а кожен четвертий вмикає його щоранку. Назва телеканалу абревіатура, яка означає Світ ТелеБачення.

СТБ з’явився досить давно, у 1997 році. Спочатку його основною аудиторією була молодь. Пізніше на телеканалі стали транслювати програми та кіно, які були цікавими й старшому поколінню. Щовечора біля екранів збираються цілими родинами, щоб переглянути шоу:

  • «Битва екстрасенсів»;
  • «Хата на тата»;
  • «Один за всіх»;
  • «Україна має талант»;
  • «Холостяк» та інші програми.   

Кулінарні шоу стали візитною карткою СТБ. «Мастер-шеф» збирає біля екранів любителів високої кухні та напружених змагань. Майже в кожній передачі можна взяти участь, якщо заповнити анкету. Саме через цю обставину канал не втрачає популярності. Адже на екрані глядачі бачать простих людей, навіть своїх сусідів.

Канал СТБ у відмінній якості від Київстар-ТБ

Крім телешоу в ефірі досить багато фільмів та серіалів. Зазвичай вони розраховані на жіночу аудиторію. Мелодраматичні серіали та кіно повторюють й у денному ефірі, тому їх часто дивляться домогосподарки. Сам телеканал також знімає фільми.

На вихідних в ефірі повторюються телешоу, які йдуть протягом тижня ввечері. Тому кожен може подивитися пропущений випуск.

Власники облікового запису в Київстар-ТБ можуть дивитися програми телеканалу СТБ в HD-якості на будь-якому пристрої. Використання сервісу дає доступ до сотень популярних телеканалів різної тематики. Також власникам підписки доступні сотні сучасних фільмів у високій якості. Протягом першого місяця користуватися всіма можливостями Київстар-ТБ можна абсолютно безплатно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему