В центрі уваги

Навіщо орендувати автомобіль та скільки це коштує?

Навіщо орендувати автомобіль та скільки це коштує?

Оренда автомобіля позбавляє людину від багатьох клопотів. Завдяки цій послузі можна суттєво заощадити. Немає потреби купувати особистий автомобіль або просити друга про позику – надати машину на певний час. Навіщо брати авто напрокат сучасній людині? Причин досить багато – докладніше розглянемо кожну з них.

Оренда автомобіля для ділових поїздок

Оренда автомобіля у діловій поїздці є добрим способом організації робочих поїздок.

Немає потреби користуватися послугами таксі або трансферу. Щоб не гаяти часу, найкраще заздалегідь знайти автомобіль напрокат для ділової поїздки. За кілька днів до подорожі варто заглянути в Інтернет, щоб знайти потрібну компанію з прокату в місті, яке ви збираєтеся відвідати. Ви можете забронювати авто у представника компанії дистанційно будь-коли до початку відрядження, надавши всі необхідні документи електронною поштою або за допомогою спеціальної форми на сайті. Ви вказуєте всі необхідні дані та вибираєте період оренди.

Тимчасові проблеми з особистим автомобілем

Наприклад, автомобіль знаходиться в ремонті, а людині дуже потрібно оперативно пересуватися містом. Оренда автомобіля також була актуальною, якщо у вас був старий автомобіль, який споживав багато палива і був неекономічним в експлуатації. Іноді економічно вигідніше орендувати автомобіль, ніж регулярно заправляти власний автомобіль.

Тест Драйв

Для деяких людей лізинг автомобіля – це чудовий спосіб познайомитися з машиною, яку вони хочуть купити. Наприклад, вам подобається нова модель BMW X5. Ви орендуєте певний автомобіль на день і їздите на ньому околицями. Таким чином, ви маєте можливість оцінити керованість автомобіля, рівень комфорту, швидкісні характеристики та інші важливі параметри. Такий тест-драйв дозволяє скласти повне враження про автомобіль, що купується. Іншими словами, покупець практично визначає, чи підходить йому та чи інша модель.

Подорож із сім'єю чи друзями

Ви плануєте провести відпустку у горах зі своїми близькими? Чи ви їдете із сім'єю на сусідній курорт, щоб подивитися на море? А можливо, ви вперше в Києві чи іншому місті хочете побачити все? Тодіоренда мінівена, джипу або іншого негабаритного транспортного засобу – чудовий спосіб забути про проблеми із пробками. Навіщо купувати автомобіль, якщо його можна взяти напрокат? Гарний мінівен коштує дорого. Але послуги оренди дозволяють вибрати оптимальний засіб пересування залежно від кількості людей. Орендуючи автомобіль, ви вирішуєте одразу кілька проблем.

Для прийому гостей

Власники готелів, яким необхідно обслуговувати велику кількість гостей, можуть орендувати місткий автомобіль. Представники великих компаній також мають цю послугу. Можливо, вони уклали важливий контракт і чекають на прибуття своїх шанованих ділових гостей. І тут має сенс орендувати автомобіль представницького класу. Це допоможе скласти гарне враження про компанію та укласти важливий контракт.

Вартість оренди автомобіля

Вартість оренди автомобіля в Україні багато в чому залежить від марки та класу автомобіля та міста, в якому він пропонується. Нижче наведено приблизні ціни на послуги з прокату:

  • Економ-клас – 18-24 доларів.
  • Бізнес-клас – 35-40 доларів.
  • Преміум клас – від 100 доларів.

При оренді автомобіля за кордоном всі ціни вказані у доларах США, тому в даному випадку ваші витрати залежатимуть не лише від обраної моделі, але й курсу місцевої валюти.

Ціни можуть збільшитись при замовленні додаткових опцій - дитячих сидінь, GPS-навігаторів, багажників на дах тощо.

На приклад, компанія з оренди автомобілів BLS, у вартість добової оренди автомобіля вже включила 350 км пробігу! А при оренді від 4 днів, ліміт пробігу взагалі відсутній.

Також автопрокат BLS має наступні переваги:

  • Немає жодних обмежень по території, де може експлуатуватися автомобіль – по всій Україні та інших країнах.
  • Існує система накопичених знижок, а для оренди автомобіля не потрібен депозит – для постійних клієнтів або для тих, хто повторно звертається до нашої компанії!
  • За більш тривалих термінів оренди можна отримати додаткові знижки понад мінімальну ціну.
  • Автомобіль може бути подано та повернено за зручною адресою в аеропорту або на залізничному вокзалі міста чи області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: автомобіль, гроші
В тему