В центрі уваги

У Луцьку презентували поштову марку «Рускій воєнний корабль, іди н…уй!»

У Луцьку презентували поштову марку «Рускій воєнний корабль, іди н…уй!»

У Луцьку 12 квітня у Волинській дирекції «Укрпошти» відбулось  офіційне урочисте погашення патріотичних поштових марок, ескізом для яких став всесвітньо відомий вислів прикордонника з острова Зміїний Романа Грибова «Рускій воєнний корабль, іди н…уй!».

В заході взяли участь директор Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, редактор «Вісника+К» Євген Хотимчук, представники тероборони Володимир Данилюк і Костянтин Байчук.

Нагадаємо, що «Укрпошта» оголосила конкурс на найкращий ескіз марки, на який подали понад 500 робіт художники з України та зарубіжжя. Перемогу здобув кримчанин Борис Грох.

 «Укрпошта» випустила нову марку мільйонним тиражем. Першу партію у кілька тисяч отримала й Волинь.

– Ця марка випущена у двох номіналах: F – для відправлень в Україні та W – для пересилання за кордон. Оскільки «Укрпошта» припинила співпрацю з росією та білоруссю, то  тематичні конверт і марку не можна відправити в ці країни, – повідомив директор Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак.

– Сподіваюся, крилаті слова, які прозвучали з вуст прикордонника з Черкащини, швидко стануть пророчими, і всі окупанти підуть з нашої землі, вслід за їхнім же кораблем, – зазначив редактор «Вісника+К» Євген Хотимчук.

– Наша позиція щодо країн-агресорів відображена на цій марці. Я вирішив обов'язково взяти участь у спецпогашенні, оскільки повністю поділяю цей лозунг, – зазначив голова облради Григорій Недопад.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, Григорій Недопад, укрпошта
В тему