В центрі уваги

Найкращі мікрофони з usb: стислий огляд ринку від експертів

Найкращі мікрофони з usb: стислий огляд ринку від експертів

Легкі, прості в роботі та недорогі за вартістю usb мікрофони спростили життя не одній тисячі професійних і непрофесійних користувачів - криєйторів контенту, музикантів, онлайн-викладачів, ютуберів тощо. Це порівняно доступний та максимально простий спосіб добитися відносно якісного звуку за межами професійного продакшну або студії звукозапису. Зараз ринок пропонує велику кількість різноманітних моделей мікрофонів з інтерфейсом usb, однак іще декілька років тому у цій ніші був представлений чи не один єдиний бренд.

мікрофони
мікрофони

Як кажуть експерти інтернет магазину Музлайн, коли є вибір, виникає і проблема вибору мікрофону. Тож, наша стаття - короткий професійний огляд найкращих рішень для тих, хто шукає мікрофон для роботи.

  • Thronmax Fireball 48кГц USB

Простий і, вірогідно, найдешевший usb мікрофон в лінійці. Має непогані акустичні параметри, не спотворює звук, дозволяє підлаштовувати себе під потреби користувача. Найкращий вибір для початківця або користувача, який не може дозволити собі купити більш дороге обладнання.

  • Razer Seiren X

Стильний настільний мікрофон на стійці, чудово працює та естетично виглядає в кадрі, тож може одночасно виконувати свою функцію та бути прикрасою чи елементом оформлення відео.

  • Fifine K669

Універсальний мікрофон на настільні стійці, зручне та недороге рішення для викладачів. Завдяки рухливому тримачу дозволяє швидко налаштувати оптимальне положення девайса відносно джерела звуку. Так само легко підключається до робочої станції, не потребує живлення та якихось драйверів, миттєво вмикається та забезпечує максимальну якість звуку.

  • M-Audio Uber Mic

Красивий напів професійний мікрофон, який на відміну від попередніх моделей підходить і музикантам для роботи над демоверсіями вокалу чи акустичних інструментів. Загалом же, враховуючи сказане вище, це одна з найбільш ефективних і якісних моделей на ринку, річ, купівля якої стане не витратою, а інвестицією та за умов грамотного підходу швидко окупить себе.

  • Neat Microphones Bumblebee Highlights

За досвідом експертів інтернет магазину Muzline, ця модель є справжнім бестселером вітчизняного ринку, хоча з точки зору якості і практичності - не найяскравіший приклад виробника. І тим не менше, за останні роки, навіть на тлі нових надходжень, покупці віддають перевагу саме цій моделі.

купити мікрофони
купити мікрофони

Зіграв свою роль баланс між достатнім для домашнього використання рівнем якості і бюджетною вартістю, зручним форматом і простотою використання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: техніка, Україна
В тему

Останні матеріали