В центрі уваги

Горохівській міській раді доведеться шукати нові приміщення для роботи

Горохівській міській раді доведеться шукати нові приміщення для роботи

Блокуючи соціальний проєкт Луцької райради та Городищенської громади про передачу приміщень ФАПів під житло, Горохівська міська рада створила собі проблеми.

Із першого січня 2022 року працівники міської ради не зможуть користуватись приміщеннями, в якому працюють зараз, - інформую Луцька райрада.

 «Ухвалою Господарського суду Луцькій районній раді, КП «Райтеплобуд» заборонено відчужувати, в будь-який спосіб розпоряджатися, передавати у власність, в користування (оренду) майно в тому числі нежитлові адміністративні приміщення. В одному із них, що за адресою -  вулиця Шевченка,17, розташована Горохівська міська рада.

На даний час комунальним підприємством «Райтеплобуд» укладений договір оренди з Горохівською міською радою на адмінприміщення, яке використовується відділами, управліннями міськради. Договір дійсний до 31 грудня 2021 року.

Виходячи з Ухвали Господарського суду, продовжити договір оренди на 2022 рік неможливо. Відтак, голові Горохівської міської ради Віктору Годику доведеться думати про нові приміщення для працівників міської ради»,  – розповів начальник відділу з питань управління комунальною власністю та землями територіальних громад Луцької райради Анатолій Матвійчук.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук переконаний, що через свою недалекоглядність горохівські посадовці постраждають у першу чергу самі.

«Горохівське керівництво вибрало шлях в нікуди і ми не спонукали їх до цього.  Вони наказали самі себе. Горохівська громада помилилася із вибором керівництва. Міський голова 20 років при владі – це забагато. Мер має прийти на один термін і показати результат, щоб громада розвивалася, а не занепадала», - наголосив голова райради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Луцька районна рада, луцьк, горохів
В тему