В центрі уваги

ТОП-5 закладів Києва з найсмачнішою піцею

ТОП-5 закладів Києва з найсмачнішою піцею

Сьогодні італійська піца – улюблена страва багатьох. В Україні вона посідає особливе місце у серцях місцевих мешканців. Адже ще недавно люди могли лише мріяти про те, щоб скуштувати шматочок, а зараз вони можуть насолодитися її найрізноманітнішими смаками. Завдяки ресторану Monopizza у Києві тепер можна споживати італійський продукт з користю для здоров'я. Адже тільки тут готується унікальна корисна піца, багата на вітаміни.

З давніх-давен до Києва

За легендою, перші коржики з кислого тіста з'явилися 6 тисяч років тому у Стародавньому Єгипті. Тоді як начинка використовувалися фініки, трави. Потім рецепт був запозичений Стародавньою Грецією, після чого дійшов до Риму. Незважаючи на те, що Італія виявилася третьою в цьому ланцюжку, саме з неї починається історія виникнення сучасної піци.

Перша італійська страва була коржиком з начинкою з томатів. Італійські пекарі не зупинялися в експериментах, і невдовзі тісто піци було вкрите оливковою олією, сиром, томатами, шпиком та травами. І це все відбувалося у 16-17 століттях. Потрібно було ще близько двохсот років, перш ніж світ став «знайомитися» зі смаком італійської піци. В Україну страва «прийшла» лише наприкінці XX ст.

Найкращі піцерії Києва

Сучасні люди настільки полюбили піцу, що відмовитись від цієї їжі вже неможливо. І завжди хочеться не лише насолоджуватися її смаком, а й пробувати нові начинки. Сьогодні у Києві розташовано понад 450 піцерій, і вибрати найкращу з усіх – нелегке завдання. Але оскільки нічого неможливого немає, то справжні гурмани з радістю назвали п'ять закладів, де готується найсмачніша піца в місті:

  • Monopizza – головний секрет ресторану полягає у використанні якісних та натуральних інгредієнтів, а також у правильній техніці приготування страв;
  • Пiца Хата – великий вибір страв для м'ясоїдів, вегетаріанців та любителів морських продуктів;
  • Pizza King – тут кухарі створюють не лише смачні, а й гарні страви;
  • Mister Cat – кафе, де, окрім італійської піци, можна скуштувати національну їжу інших країн;
  • Mafia – тільки тут можна замовити ексклюзивну піцу метрової довжини.

Серед вищезгаданих ресторанів піцерією №1 у Києві по праву вважається Monopizza.

А що ще є у «Монопіцці»

Багато хто відвідує італійські ресторани, щоб скуштувати смачну піцу. Але в «Монопіцці», окрім цієї страви, також є й інші:

  • овочеві салати;
  • шоколадні та фруктові десерти;
  • фокаччо з різноманітними начинками;
  • безалкогольні напої.

А ще кожен клієнт, замовивши будь-яку страву у ресторані Monopizza, автоматично стає учасником акції. І в подяку він отримує смачний подарунок у вигляді піци або гарну знижку на обрану їжу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему